rsz_o_piesa_in_12_ore

ADDA, o provocare unică: cum se naște o piesă în 12 ore, LIVE pe Facebook

Cum ia nastere o piesa? Si cat dureaza intreg procesul? ADDA si-a propus un exercitiu de transparenta asa ca joi, 8 iunie, artista va fi live pe pagina ei de FB. Timp de 12 ore, ADDA le va arata fanilor intregul proces de creatie care duce la aparitia pieselor ei. Provocarea pe care ADDA si-a propus sa o duca la capat incepe la 12 ziua si ia sfarsit la miezul noptii. In studio, artista va dezvalui cum scrie versurile, cum ia nastere o linie melodica si cum ajunge piesa in forma finala, la urechile ascultatorilor.

“Ideea mi-a venit intr-o zi in care mi-am calculat timpul pe care-l petrec in studio. 12 ore! Si atunci mi-am propus sa le arat fanilor cum ia nastere o piesa, care sunt etapele parcurse… Practic, vor vedea ce inseamna o sesiune de creatie muzicala. Evident, scriem piesa impreuna. Asa ca voi tine cont de comentariile de pe pagina mea de Facebook, iar la final piesa asta va fi rezultatul celor mai nebune idei!” a declarat ADDA.

Un proiect unic in Romania, primul de acest fel, “O piesa in 12 ore” va reuni cei mai talentati artisti si producatori, care, alaturi de ADDA, vor compune o melodie in timp real. Fanii sunt direct implicati in procesul de creatie si pot participa activ la compozitie. Ideile si recomandarile lor, trimise in timp real pe pagina de Facebook a ADDEI, vor fi preluate de echipa aflata in spatele artistei.