casti-header

Top 5 cele mai bune căşti sub 200 de euro

Ne place muzica, dar ne place să se audă cât mai bine. Nu trebuie să fii DJ pentru a asculta muzică la un sunet de calitate. Am căutat căşti, ceva mai ieftine, dar care să fie cele mai bune la aceşti bani.

AIAIAI TMA-2 Modular

Au un design minimalist, iar compania le oferă cumpărătorilor posibilitatea de a-şi configura după bunul plac aceste căşti. Şi aici vorbim de cablu, cupele care-ţi acoperă urechile, banda de susţinere, jack-ul etc. Preţul pleacă de la 139 de euro, iar în funcţie de opţiunile pe care le alegi, te-ar putea duce la 200 de euro. 

Bowers & Wilkins P5 Series 2

Sunt căşti pentru cunoscători, iar preţul s-ar putea să sară de 200 de euro, depinde de unde le iei. Bowers & Wilkins este o companie care face căşti profi. Au în spate mulţi ani de dezvoltare şi tehnologie a sunetului de înaltă fidelitate. Materialele folosite sunt de top. Piele moale şi fină care acoperă difuzoarele, braţele şi banda de susţinere sunt detaşabile, astfel, îţi poţi crea un model de căşti retro. Sunetul este cristal. 

Pioneer HDJ-700

După cum spune şi numele, aceste căşti sunt adresate în special DJ-ilor. Au un preţ care-i va face să zâmbească, iar sunetul este mai mult decât decent. Chiar foarte bun. Au un design dinamic şi sunt potrivite pentru cei care preferă muzica electronică şi de dans. Bonus: căştile vin în numeroase variante de culori, aşa că ai de unde alege. Preţul este undeva la 150 de euro.

V-Moda Crossfade LP2

Poate nu prea ai auzit de firma asta, dar aceste căşti te vor suprinde. În primul rând, nu toată lumea are acest model, deci vei fi din start diferit. Sunetul este foarte bun, iar bass-ul este plin şi energic. Poţi customiza după bunul plac capacele care acoperă difuzoarele. Punctul forte este că sunetul nu este distorsionat, indiferent cât de tare asculţi. Căştile au câştigat o groază de premii, iar cei mai încântaţi de ele sunt DJ-ii. Forma aduce a Alien, dar ne place. Preţul pleacă de la 150 de euro.

Audio-Technica ATH-M50x

Despre aceste căşti, numai de bine. Le-am testat şi noi, iar la banii ăştia, ar fi cam cele mai bune de pe piaţă. Audio-Technica face căşti de supercalitate. Sunetul este sublim. De altfel, am auzit nişte sunete în anumite melodii de care nu ştiam că există, asta pentru că au o largă bandă de frecvenţe. Izolează foarte bine sunetele exterioare pentru ca audiţia să fie în cele mai bune condiţii. Sunt foarte folosite în studiourile de înregistrări, iar DJ-ii de radio sunt îndrăgostiţi de ele. Sunt durabile, iar calitatea suntetului este profi. Pleacă tot de la 150 de euro. Merită toţi banii.

 

 

 

Comentarii