cabral-matinal-profm

Cabral, TELEFON ROZ? Motivul te va convinge să-ți iei și tu unul

Am întrebat 100 de români, de ce Cabral are telefonul roz. Ahh, stai, este din altă emisiune. Oricum, cred că răspunsul ar fi fost unul funny.

 

Cabral a fost invitatul lui GreeG și Onuc la Matinalul ProFM, vineri, 7 octombrie. S-a întâmplat de ziua internațională a zâmbetului, așa că trebuia sărbătorită cu stil. Și s-a râs la matinal. Primul subiect a fost telefonul de culoare roz. Cabral a explicat cum a ajuns la o asemenea culoare, iar culoarea nu este un termen rasist în cazul lui Cabral. "Un barbat sigur pe dânsul, pe masculinitatea dânsului, pe entitatea care a fost creată în jurul eului propriu, nu are probleme cu rozul. A fost prea complicată fraza? Mi-am scăpat telefonul în Ocean, iar pentru că apa era foarte sărată, telefonul meu a fost făcut terci. Prin urmare, până îmi vine telefonul pe care mi l-am dorit, am această minunăție pe care am împrumutat-o de la un prieten", a declarat Cabral la Matinaulul ProFM.

MAI AM ȘI ALTE CHESTII ROZ PE MINE

Am crezut că a fost doar un accident telefonul roz, dar lucrurile au devenit cu adevărat serioase când le-a mai spus ascultătorilor ProFM, ce alte chestii roz mai poartă."Pe bune, vreți să vă arăt ciorapii? Mai am chestii roz pe mine, dacă vă încântă atât de tare culoarea asta!", a spus Cabral.


Onuc nu s-a putut abține și i-a făcut un compliment."Mi se pare ciudat ca un bărbat așa mare ca tine, un bărbat bine, să aibă un telefon roz!". Cabral i-a intors complimentul prietenește."Este foarte ciudat să te uiți așa la mine și să-mi spui, în direct la radio, că sunt un bărbat bine", a completat Cabral râzând.

MAI CITEȘTE:  EXCLUSIV! Lidia Buble și Matteo au dezvăluit pe ce melodie fac DRAGOSTE

Comentarii