Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

Megan Thee Stallion a fost acuzată de hărţuire de către fostul ei cameraman, care susţine că a fost obligat să asiste la o relaţie sexuală între artistă şi o altă femeie, transmite AFP. Emilio Garcia a acuzat-o, de asemenea, pe vedetă că l-a plătit insuficient, într-o plângere depusă marţi la un tribunal din Los Angeles.

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Sore se bucură zilele acestea de o vacanță în Maldive. Nu a plecat singură în paradisul exotic, ci alături de fiica ei de 8 ani, Erin, dar și de iubit. În viața cântăreței a apărut un bărbat care i-a pus un zâmbet larg pe chip.

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Jon Bon Jovi a vorbit sincer despre căsnicia lui cu Dorothea Hurley, care a început în liceu și care durează deja de 35 de ani, și a mărturisit că relația lor nu a fost una de poveste tot timpul, întâmpinând de-a lungul timpului multe provocări.

nuntă Celine Dion

Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"

În decembrie se împlinesc 30 de ani de când Celine Dion a îmbrăcat rochia de mireasă. Artista canadiană a rememorat câteva dintre cele mai dragi amintiri ale ei, pentru publicația Vogue Franța, pe coperta căreia a pozat în prima ei ședință foto după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

eminem

Eminem, 16 ani de când s-a "cumințit". Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii

Pe lângă faptul că e și acum, la 51 de ani, unul dintre cei mai îndrăgiți și relevanți rapperi din lume, Eminem a bifat zilele trecute o mare reușită personală. Artistul a sărbătorit 16 ani de când e "curat", adică de când nu și-a mai găsit refugiul în alcool sau alte substanțe.

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Inna se află în plin turneu internațional, pregătindu-se să cucerească publicul din America și Canada într-o serie de concerte programate pentru luna aceasta. Cu o carieră solidă și în străinătate, artista româncă se remarcă nu doar prin talentul său muzical, ci și prin succesul financiar, având o avere estimată la peste 23 de milioane de euro.

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a ales să poarte o haină lungă, peste rochie, în timpul apariției surpriză de pe scena de la premiile Grammy 2024, în februarie. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!