Vin-Diesel-Furious

Veste incredibilă pentru actorii şi producătorii seriei Fast & Furious

După numai o săptămână de la lansare a noului film din seria Fast & Furious, adică The Fate of the Furious, actorii şi producătorii producţiei au primit o veste incredibilă.

Filmul 'The Fate of the Furious', al 8-lea episod al seriei de acțiune și curse de mașini, a avut un extraordinar debut la sfârșitul săptămânii trecute în cinematografele din SUA, cu încasări de 100,2 milioane de dolari.  Este vorba de cel mai bun al doilea debut în SUA pentru un film al unei francize, după cifrele obținute de 'Fast & Furious 7', care a atins suma de 147,2 de milioane de dolari la lansarea sa pe marile ecrane. 'The Fate of the Furious' a avut în total încasări de 432,3 de milioane de dolari în întreaga lume, astfel încât devine cel mai bun debut global din istoria filmului.

În pelicula regizată de F. Gary Gray, principala noutate o reprezintă Charlize Theron, — o enigmatică femeie care îl seduce pe Dom (Vin Diesel), patriarhul seriei și îl atrage în lumea crimei, trădându-și astfel colegii de echipă, personaje interpretate de Jason Statham, Michelle Rodríguez și Dwayne Johnson. 'The Fate of the Furious' a bătut recordul de încasări la sfârșitul săptămânii trecute și în China, cu 65 de milioane de dolari în două zile de difuzare în cinematografe.

The Fate of the Furious a avut premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe 12 aprilie. În România, Furios şi Iute 8 va avea premiera pe 21 aprilie.

Comentarii