sylvester-stallone-splash

Un sportiv român joacă alături de Sylvester Stallone în filmul Creed 2! Reacţia actorului de pe Instagram

Surse apropiate producătorilor au declarat pentru publicaţia Variety că Florian Muntean va juca rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul "Rocky IV".

Pugilistul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu va juca alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în continuarea filmului de acţiune "Creed". Pelicula "Creed 2" va urmări în continuare viaţa lui Adonis Johnson, atât în ring, cât şi în afara lui, problemele cu familia şi eforturile de a deveni un campion.

OMG! Cum arată Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 Sylvester Stallone, care îşi va relua rolul Rocky Balboa în acest film, a confirmat distribuţia noii producţii pe plaforma Instagram şi l-a felicitat pe Munteanu."Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent", a scris Stallone.
 

Născut şi crescut în Germania, Florian Munteanu a devenit pugilist inspirat fiind de tatăl său, care a practicat acest sport. Şi-a făcut studiile la Universitatea din Munchen - sport şi media - şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014. Acesta este primul rol într-un film pentru pugilistul german de origine română Florian Munteanu. Filmările pentru "Creed 2" vor debuta în primăvara acestui an.

MAI CITEŞTE: Sylvester Stallone și Dolph Lundgren, poză emoționantă. Cum s-au fotografiat la 32 de ani de la premiera filmului "Rocky IV"