Game-of-Thrones-snow-cersei-daenarys

Ultimul sezon din 'Game of Thrones' va fi unul "incredibil"

Fosta vedetă a serialului "Game of Thrones" Jason Momoa a declarat că fanii au toate motivele să aștepte un sezon final "incredibil".

Actorul de 38 de ani, care a jucat rolul lui Khal Drogo în serialul de la HBO, a declarat într-un interviu pentru Entertainment Weekly că sezonul al 8-lea va fi "cel mai tare lucru difuzat vreodată la televizor. Ultimul sezon va fi unul uimitor, incredibil. Va da peste cap o mulțime de oameni. Și îmi pare rău de asta pentru că sunt un mare fan și nu aș fi vrut să știu ce se întâmplă", a spus Momoa.

Actorul, al cărui personaj a fost ucis în sezonul 1, a vizitat recent platourile serialului din Belfast, Irlanda de Nord. "Am venit pur și simplu pentru a-i vedea pe producătorii David Benioff și D.B. Weiss și s-a întâmplat să văd oameni pe platou. Nu am mai fost pe platourile serialului de multă vreme. Vrei pur și simplu să-ți vezi prietenii și ajungi să faci titluri de prima pagină precum: 'Se întoarce Drogo!' Iar eu răspund: 'E mort! Nu are cum să revină, nu ar merge", a mai mărturisit Momoa.

Producătorii "Game of Thrones"  nu au anunțat încă data la care va fi lansat ultimul său sezon.

MAI CITEŞTE: Kit Harington şi-a scos iubita la plimbare, în timp ce colegii săi filmează pentru Game of Thrones

Comentarii