cameron-diaz

Top actori care au anunţat că renunţă la actorie

Vestea că Daniel Day Lewis renunţă la actorie a surprins pe toată lumea, mai ales că acesta se bucura de o imensă apreciere. Totuşi, nu este singurul actor care a luat această decizie, mult mai devreme decât îşi închipuiau mulţi.

Daniel Day Lewis nu este singurul care a luat o decizie suprinzătoare. Iată şi alţi actori care au renunţat la actorie deşi erau în culmea gloriei.

CAMERON DIAZ

Cameron Diaz nu a mai apărut în niciun film din 2014. Îşi petrece foarte mult cu Gwyneth Paltrow, una dintre cele mai bune prietene ale ei. De când s-a căsătorit cu Benji Madden, vocalistul trupei Good Charlotte, Cameron a publicat două cărţi: The Body Book - un manual de sănătate şi fitness şi The Longevity Book.

SIR SEAN CONNERY

A fost votat ca fiind cel mai sexy bărbat al secolului 20. Starul din James Bond, Sir Sean Connery, a renunţat la actorie în 2003. Confirmarea oficială a venit abia în 2006. Potrivit bunul său prieten, Michael Caine, Sean s-a retras fiindcă era nemulţumit că i se ofereau roluri mici. Seam se bucură de pensie. Joacă golf şi participă şi la turnee de tenis pentru seniori. 

SHIRLEY TEMPLE

Unul dintre cei mai celebrii copii actori, Shirley Temple a primit un Oscar onorific deşi avea doar 7 ani. Deşi era o celebritate, Shirley s-a retras din actorie la doar 22 de ani. A revenit în lumina reflectoarelor la sfârșitul anilor '60 ca politician și diplomat. A devenit ambasadorul SUA în Cehoslovacia în 1989. A continuat să lucreze în serviciul public, inclusiv pentru Națiunile Unite, până când a murit în 2014, în vârstă de 85 de ani.

JACK GLEESON

Dacă ai văzut Game of Thrones, Jack Gleeson l-a interpretat pe Regele Joffrey, timp de trei sezoane. Scenariştii i-au ucis personajul în sezonul trei. Jack a renunţat şi el la actorie. El a declarat că juca în filme de la vârsta de 8 ani şi că nu îi mai făcea plăcere ceea ce făcea. Recunoaşte că nu mai avea timp să se vadă cu prietenii săi pentru că era mai mereu ocupat cu filmările. Jack Gleeson a studiat filosofia și teologia la Colegiul Trinity din Dublin. Mai face din când în când spectacole de teatru cu păpuşi pentru copii.

GENE HACKMAN

După 50 de ani de actorie, în care a fost recompensat cu două premii Oscar pentru peliculele The French Connection  (1971)  şi The Unforgiven (1992), Gene Hackman a dezvăluit în show-ul lui Larry King că a renunţat la actorie. S-a întâmplat în 2004. Câţiva ani mai târziu a declarat că-i lipseşte actoria, dar că nu o să mai revină pe platourile de filmare. De când s-a retras, a scris trei romane.

Comentarii