ratchet clank ps4.0.0

TOP 5 JOCURI de succes care s-au transformat în FILME

Nu de puține ori s-a întâmplat ca un joc foarte popular să fie adaptat la versiunea sa cinematografică. Evident, părerile sunt împărțite, iar producătorii filmelor își dau tot interesul ca pelicula să redea cât mai bine caracteristicile jocului ce a făcut furori în lumea gaming-ului. 

Iată mai jos un top al filmelor ce au la bază jocuri extrem de cunoscute:

1. Warcraft - Jocul a fost votat de către gameri în numeroase topuri ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri din lume. Producția cinematografică a generat, de la lansarea sa, aproximativ 377 de milioane de dolari.

2. Prince of Persia, Sands of time - Creat de către Ubisoft, jocul a fost lansat în 2003 ca o continuare a seriei Prince of Persia, ajungând să fie vândut la nivel mondial în peste 14 milioane de copii. Pe de altă parte, în 2010 s-a lansat filmul ce îl aduce în prim plan pe Jake Gyllenhaal în rolul prințului Dastan, producția având încasări de peste 336 milioane de dolari.

3. Asassin's creed - Tot Ubisoft lansa, în 2007, primul joc din serie, cu un real succes în lumea gaming-ului. În prezent, jocul are 17 versiuni, iar la sfarșitul acestui an, producția cinematografică promite să facă spectacol, având în distribuție nume precum Michael Fassbender, Marion Cotillard sau Jeremy Irons. Data de lansare a filmului, în Statele Unite ale Americii, este 21 decembrie.

4. Need 4 Speed - Seria de jocuri este produsă de Electronic Arts, începând cu anul 1994 și numără, în prezent, 21 de versiuni. Filmul a fost lansat în 2014, cu Aaron Paul în rolul principal și cu încasări de aproximativ 203.3 milioane de dolari până în prezent.


5. Ratchet & Clank - Prima ediție a seriei de jocuri a fost lansată în 2002, iar Rainmaker Entertainment and Blockade Entertainment au produs animația cu același nume, ce a fost lansată oficial pe 29 aprilie 2016. Personajele filmului prind glas cu ajutorul unor nume precum James Arnold Taylor, David Kaye, Paul Giamatti, John Goodman, Bella Thorne, Rosario Dawson și nu în ultimul rând Sylvester Stallone. Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el. Astfel, noul public face cunoștință cu universul amuzant și plin de acțiune al eroilor noștri, oferind, în același timp, fanilor vechi ai jocului, primul film de lung metraj despre aventurile lor preferate.

Comentarii