binging-tv-popcorn

Serialele preferate de români în era binging-ului. Pentru ele au făcut o obsesie şi pierd zile la rând

Nu mai este nicio noutate că în ultimii ani serialele au luat locul filmelor văzute la cinema. Unul dintre motive este că se pot vedea gratuit pe net sau cu taxe pe anumite platforme.

Românii au prins şi ei gustul binging-ului sau binge-watching. Este o expresie nouă din limba engleză care se referă la nevoia de a vedea filme în continuu. Adică, să pierzi multe ore urmărind mai multe episoade la rând dintr-un serial.

În această nouă eră, românii au pierdut zile întregi sau chiar săptămâni pentru a duce la capăt serialele preferate sau sezoanele acestora aflate în curs. Românii se uitau şi înainte la seriale, dar nu erau devoratori ca acum. De când au acces la Netflix şi alte asemenea surse de filme şi seriale, privitul la televizor a devenit o modă.

Printre serialelele care au creat sau creează dependenţă printre românii se află Breaking Bad, Game of Thrones, House of Cards, Narcos, Vikings, Lucifer, Last man on earth, The Soprano's, Alias, Prison Break, Stranger Things, Orange is the New Black, Star Trek şi lista poate continua. Şi marii actori au recunoscut că fac binging. În video povestesc cum a fost prima lor experienţă în Binging şi ce seriale i-au obsedat.

MAI CITEŞTE: Rihanna face binging şi a ajuns să doarmă doar 3 ore pe noapte! Serialele de care este dependentă

Comentarii