Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER EMAA - IN ALTE VIETI

Secretul s-a aflat. Cine va juca personajul negativ în noul film James Bond

91st Annual Academy Awards - Governors Ball
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 24: Rami Malek sprays champagne during the 91st Annual Academy Awards Governors Ball at Hollywood and Highland on February 24, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Anunţul a fost făcut direct din Jamaica de către producătorii  filmului, scrie The Hollywood Reporter.

"Vă promit tuturor că Bond nu va avea o misiune uşoară", a transmis actorul într-un mesaj înregistrat de la New York.

Din distribuţie fac parte Daniel Craig, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw şi Naomie Harris.

Filmările au avut loc la Londra şi Norvegia, se vor muta în Jamaica şi se vor încheia în Italia.

Premiera Bond 25 va avea loc în 3 aprilie 2020.

Top citite
01 Campari Red Diaries 2019 Premiere Event
Cine este noua Bond Girl
02 freddie-mercury-final
Rami Malek, dezvăluire emoționantă despre Freddie Mercury. Cum a ajuns Queen să cânte la Live Aid
03 Rami Malek și Lucy Boynton la Globurile de Aur
Nu se mai ascund! Rami Malek are o relație cu Lucy Boynton, partenera din filmul "Bohemian Rhapsody"
04 Brian May, Rami Malek, și Roger Taylor la Globurile de Aur 2019
Globurile de aur 2019 | Filmul "Bohemian Rhapsody" și Rami Malek, printre marii câștigători
05 Bohemian Rhapsody Boston Red Carpet Screening
Știai ca Rami Malek are un frate geamăn? Seamănă ca două picături de apă cu actorul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
"Yardie" - UK Premiere - Red Carpet Arrivals
A fost ales cel mai sexy bărbat în viață de către revista People

Actorul britanic despre care s-a spus că ar putea fi noul James Bond a fost ales cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2018 de revista People.

Bohemian Rhapsody (2018) - filmstill
Cronici amestecate după premiera filmului "Bohemian Rhapsody". Ce au spus criticii care l-au văzut

Pe 2 noiembrie, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului va avea premiera și în România. Este vorba de "Bohemian Rhapsody". Pelicula a fost văzută deja de criticii de peste ocean și din Marea Britanie, care au scris recenzii.

Casino Royale (2006) - filmstill
Durul James Bond, îmblânzit de fiica sa. Niciodată nu l-ai mai văzut pe Daniel Craig în asemenea ipostaze

Daniel Craig se pregătește să joace în noul film din seria James Bond. Actorul a spus că aceasta va fi ultima sa apariție în această franciză de succes. S-au vehiculat diferite nume pentru a-l înlocui pe Daniel Craig, precum Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston, Ryan Gosling sau Michael Fassbender.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”