agentul-007

S-a decis! El este actorul care îl va interpreta pe James Bond în următorul film

Deși s-au vehiculat destul de multe nume cunoscute din industria cinematografiei, producătorii filmelor din seria James Bond au decis. Și nu, fetelor, nu este vorba de Idris Elba, așa cum sperați.

Daniel Craig va interpreta încă o dată rolul lui James Bond, potrivit The New York Times, deși aproape nimeni nu se mai aștepta la asta, motivul fiind numărul mare al aparițiilor acestuia în rolul lui Bond, dar și vârsta: 49 de ani."I-a luat ceva timp, dar Daniel s-a hotărât şi consensul la nivelul celor care se ocupă de proiectul Bond este că domnul Craig va fi agentul 007 din nou. Cât despre Adele, nu se ştie sigur, însă ei i-a plăcut să facă parte din echipa Bond, iar semnalele sunt pozitive." , a declarat o sursă, pentru The Mirror.

Pe lista producătorilor pentru a deveni noul James Bond s-au mai aflat actorii: Michael Fassbender, Tom Hiddleston, Idris Elba, Jack Houston, Tom Hardy, James Norton, Jamie Bell şi Aidan Turner. Data lansării noului film din seria James Bond se vehiculează că ar fi 8 noiembrie 2019.

 

Comentarii