Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA BLACK COFFEE - DRIVE

Petiţie pentru numirea lui Keanu Reeves personalitatea anului 2019 de către revista Time

Microsoft Holds Its Xbox Event At E3 Show In Los Angeles
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JUNE 09: Actor Keanu Reeves speaks about "Cyberpunk 2077" from developer CD Projekt Red during the Xbox E3 2019 Briefing at The Microsoft Theater on June 09, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Christian Petersen/Getty Images)

Pe Change.org există mai multe petiţii prin care se cere acordarea prestigiosului titlu actorului Keanu Reeves, iar una dintre ele a strâns deja peste 33.000 de semnături.

O altă petiţie, în limba spaniolă, are acelaşi subiect și a strâns peste 2.500 de semnături. Autorii documentului spun că Reeves "s-a dovedit a fi o persoană care influenţează pozitiv pe toată lumea" şi că "modestia, simplitatea, caracterul, calităţile umane fac din el alegerea ideală pentru titlul de personalitatea anului". 

Publicaţia americană Time desemnează personalitatea anului începând din 1927, de obicei în decembrie. Titlul este acordat unui "individ sau unui grup care a avut un impact profund asupra lumii, pozitiv sau negativ, în anul precedent". De-a lungul timpului, acest titlu a mai revenit unor personalităţi precum Angela Merkel, papa Francis, Barack Obama, Mark Zuckerberg şi Vladimir Putin. 

Foarte rar se întâmplă ca o vedetă de la Hollywood să primească acest titlu, aşa cum a fost cazul actriţei Ashley Judd, numită personalitatea anului 2017 alături de activiştii mişcării împotriva hărţuirii sexuale #MeToo.

Keanu atinge noi cote de popularitate pe Internet! Tocmai a fost numit "The Internet's Newest Boyfriend". Reacția actorului când a aflat că este preferatul Internetului. 

Top citite
01 Taylor Swift
Taylor Swift a fost desemnată de revista TIME personalitatea anului 2023: „Nimeni de pe planetă nu poate emoționa atât de mulți oameni”
02 Microsoft Holds Its Xbox Event At E3 Show In Los Angeles
Keanu Reeves și Angelina Jolie, noul cuplu de la Hollywood? Reprezentanții actorului reacționează
03 Microsoft Holds Its Xbox Event At E3 Show In Los Angeles
Keanu Reeves a aflat că este preferatul Internetului, iar reacția lui este fantastică. VIDEO
04 Keanu Reeves și Sandra Bullock în 2006 la MTV Movie Awards
Sandra Bullock a fost îndrăgostită nebunește de Keanu Reeves! A dezvăluit întreaga poveste abia acum
05 keanu-reeves-admiratoare-imbratisare-header-hepta
Keanu Reeves, de nerecunoscut! Look-ul său pare neîngrijit, dar farmecul său a rămas intact
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
keanu-reeves-header-hepta
Keanu Reeves laudă o actriţă din România: "Este atât de curajoasă, inima ei, spiritul și meșteșugul ei"

Keanu Reeves este un tip modest şi foarte generos, iar acest lucru îl demonstrează permanent. Recent, el a lăudat o actriţă din România. Ei joacă în filmul "Siberia", care a avut premiera mondială pe 13 iulie.

game_of_thrones_time_magazine_lead
Personajele din Game Of Thrones, aşa cum nu le-ai mai văzut niciodată

Pe 17 iulie, va avea loc premiera celui de-al 7-lea sezon al celebrului serial Game Of Thrones. Producătorii serialului s-au gândut la o campanie de promovare mai deosebită.

poze-cine-ar-fi-crezut-ca-vedetele-merg-si-cu-metroul
[POZE] Cine ar fi crezut ca vedetele merg si cu metroul!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”