sexandthecity3

Motivul incredibil pentru care "Totul despre sex 3" nu se mai filmează!

Te numeri printre cei/cele care abia așteptau vești despre producția "Totul despre sex 3"? Ei bine, ele nu sunt prea bune, pentru că Sarah Jessica Parker tocmai a confirmat că filmările nu vor mai avea loc.

Motivul ar fi faptul că actrița Kim Cattrall (61), cea care o interpretează pe celebra Samantha, ar fi avut pretenții exagerate de la compania de producție Warner Bros, căreia i-ar fi cerut ca în schimbul apariției sale în cea de-a treia parte a filmului, să-i producă și alte filme în care este implicată. Lucru ce evident că nu s-a întâmplat, iar acum o planetă întreagă suspină după continuarea filmului.

 

Have a FABULOUS 4TH!

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

„Singurul motiv pentru care acest film nu se va face este Kim Cattrall. Ea a făcut să fie totul despre ea, jucând rolul victimei. A avut obrăznicia să le spună celor de la Warner Bros că va juca doar dacă ei vor produce și alte filme pe care le are în desfășurare. Ridicol. Cine se crede: George Clooney? Această franciză a făcut-o celebră și, să fim serioși, doar pentru acest film este cunoscută”, ar declarat o sursă apropiată producției, conform okmagazine.

Comentarii