GameOfThrones_personaje-header

Game of Thrones, sezonul 8: data lansării, trailer şi noutăţi

Game of Thrones, serialul-fenomen, se apropie de final. Sezonul 8 va fi şi ultimul. Producătorii deja au confirmat acest lucru.

Cum sezonul 7 a înregistrat audienţe record, este de aşteptat ca ultimul să facă istorie. Sezonul 7 s-a încheiat epic. The Knight king şi dragonul capturat de la Daenaerys au dărâmat "Zidul" de gheaţă în drumul lor spre Westeros. 

Data lansării ultimului sezon

Cel mai devreme l-am putea vedea la finalul anului 2018, dar cel mai probabil în 2019, dacă ar fi să ne luăm după informaţiile publicate de The Hollywood Reporter. 

Câte episoade va avea Sezonul 8?

Conform producătorilor serialului David Benioff, D. B. Weiss şi George R.R. Martin, ultimul sezon va avea doar 6 episoade. Vestea bună e că durata fiecăruia va creşte de la o oră la două. 

A apărut vreun trailer pentru Sezonul 8?

Încă nu este disponibil niciun trailer, dar este de aşteptat ca după filmările din această toamnă să avem unul în jurul sărbătorilor de iarnă. 

Finalul serialului va fi scris de George R.R Martin?

Game of Thrones are la bază romanul fantasy "Cântec de gheaţă şi foc", după care HBO a adaptat scenariul transformându-l în "Urzeala Tronurilor". Potrivit lui directorului de programe de la HBO, Casey Bloys, ultimul episod al searialului va avea mai multe variante, pentru a combate atacurile hackerilor şi a păstra finalul secret. 

Când vor începe filmările la ultimul sezon

Pre-producţia a început deja, iar la sfârşitul lunii octombrie ar putea începe filmările, dar este de aşteptat ca aceastea să dureze. Pentru sezonul 7 acestea au fost amânate pentru că iarna încă nu venise în locaţiile alese de producători. În luna septembrie publicaţia Variety a anunţat şi costurile noului sezon. Noua serie va costa 15 milioane de dolari pe episod. Adică a devenit cel mai scump serial al momentului. Recordul era deţinut de "The Crown" - Netflix, cu 10 milioane de dolari pe episod.

Cine sunt personajele care vor apărea în sezonul 8

Jon Snow (Kit Harrington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Cersei Lannister (Lena Headey), Arya Stark (Maisie Williams) Sansa Stark (Sophie Turner), Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) şi Bran Stark (Isaac Hempstead Wright) sunt confirmaţi pentru ultimul sezon. 

Ce s-ar putea întâmpla în ultimul sezon


Ei bine, va fi Marele Război, nu-i așa? Spectacolul și cartea au tachinat pe larg că bătălia finală a spectacolului va fi între cei vii și cei morți. Din acest război ar putea câştiga Cersei Lannister, care deja a făcut manevre pentru a învinge armatele conduse de Daenerys și Jon Snow. Acest lucru s-ar putea întâmpla în ciuda promisiunii sale de a-i ajuta să învingă armata morţilor. În principiu, va înșela pe oricine poate pentru a-și menține poziţia pe Tronul de Fier.

Cum s-ar putea termina Game of Thrones


Este de aşteptat să nu se termine cu happy end. Bran Stark este hotărât că perechea Jon Snow - Daenerys trebuie să știe adevărul despre strămoșii lor și cu siguranţă că va găsi un mod înfiorător de a le spune. În ultimul episod al seriei 7, am aflat, de asemenea, că Rhaegar și Lyanna Stark s-au căsătorit înainte de a da naștere lui Jon (Aegon), ceea ce înseamnă că, datorită liniei de succesiune (tatăl lui Rhaegar, Aerys II a fost ucis de Jamie Lannister) .

Este Bran Stark actulaul The Knight King

Esența acestei teorii este că Bran Stark este, de fapt, The Knight King. Teoria sugerează că Bran a fost primul om care a fost transformat într-un White Walker de către Copiii Pădurii și a fost prins în acel corp. E un scenariu cam SF, dar cu siguranţă plauzibil. Sezonul 8 se anunţă unul plin de surprize!

Comentarii