netflix-header

Filme şi seriale de văzut pe Netflix în luna aprilie | VIDEO

Netflix este una dintre cele mai bune opţiuni în cazul în care te-ai săturat de tot ce e pe la televizor. Îţi pui serialele preferate şi nu mai ieşi din casă cu zilele, iar dacă îţi permiţi, cu săptămânile.

În luna aprilie, Netflix vine cu multe noutăţi. De la pelicule clasice precum Scarface, Sin City sau Piraţii din Caraibe, la un nou episod My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman, în care invitatul este JAY-Z și alte noutăți ca Chef’s Table: Pastry și Lost in Space. Timp să ai, că filme şi seriale sunt destule.

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: JAY-Z – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Dave privește o lecție de flow, cultură hip-hop și sistem judiciar de la Jay-Z și ajunge în studioul din Malibu al producătorului Rick Rubin.

Chef’s Table: Pastry – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Desertul vine pe primul loc în acest sezon, în timp ce patru bucătari renumiți de patiserie servesc produse cu noi arome îndrăznețe și povestiri despre luptă și triumf.

Lost in Space: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Rămasă în pană la ani-lumină de destinația sa, familia Robinson trebuie să fie unită pentru a supraviețui. Un nou serial de dramă, bazat pe clasicul SF al anilor ’60.

Dope: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Războiul drogurilor nu se oprește niciodată. Cameramanii urmăresc în continuare traficanți, consumatori și autorități din Indiana, Caraibe, Detroit și Atlanta.

Troy: Fall of a City: Sezonul 1– SERIAL ORIGINAL NETFLIX

O poveste grandioasă despre pasiune, răzbunare și uneltiri, care relatează evenimentele din războiul troian și iubirea dintre Paris și Elena.

Dacă aceste titluri nu te-au convins, dă-i un play pe video să vezi noutăţile din aprilie de pe Netflix. (sursa Netflix, cineamator.ro)

Comentarii