Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Fifty Shades Freed | 5 schimbări majore care te aşteaptă în ultimul film al trilogiei

fifty-shades-freed

Deja se ştie o parte din scenariu, iar Fifty Shades Freed are câteva surprize pentru tine. Nu ţi le spunem pe toate, altfel poate nu mai ajungi la cinema, aşa că ne-am oprit la cinci.

Ana rămâne gravidă

În timp ce merge la spital pentru a avea grijă de prietena ei, Ray, Ana află că este însărcinată. Știrea nu-i cade bine lui Christian, care o acuză pe Ana că şi-a dorit această sarcină, fără să se sfătuiască şi cu el. 

Stalker-ul Anei iese la rampă

După ce Ana şi Christian se întorc din luna de miere din Europa, el pleacă din oraş cu treburi. Ana iese în oraş cu prietena sa Kate Kavanagh. Când se întoarce acasă, Ana descoperă că fostul său șef, Jack Hyde - care devine extrem de periculos în Fifty Shades Darker - încearcă să o răpească. Mai târziu, el o răpeşte cu succes pe Mia Gray și solicită o răscumpărare de 5 milioane de dolari de la Ana. Între cei doi are loc o luptă în spital, după care Jack se alege cu un glonţ în picior.

Christian descoperă un secret întunecat din trecutul său

În timp ce Ana se recuperează după lupta cu Jack, Christian, care este adoptat, află că el și Jack au fost la aceeaşi casă de copii.

Pentru dragostea lui Grey, Ana are parte de o rivală

Ana nu este singura care se luptă pentru dragostea lui Christian Grey. În timp ce-şi renovează noua casă, Ana îşi dă seama ca arhitecta îi face ochi dulci iubitului ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La sfârşit, lucrurile iau o turnură fericită

Finalul ar putea fi acesta. Ana şi Christian sărbătoresc fericiţi cea de-a doua aniversare a fiului lor Theodore, alintat Teddy. Ana este însărcinată şi află ca va da naştere unei fete, pe care intenționează să o numească Phoebe. Noul capitol, Fifty Shades Freed, continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari, și se va lansa la cinema în februarie 2018.

 

Top citite
01 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez nu exclude să se căsătorească din nou. „Sunt o romantică”
02 VIZUAL TV 1000 The Art of War
Recomandarea zilei de la TV 1000: "Arta războiului"
03 stefan-banica-radu-fiu-instagram
Fiul lui Ștefan Bănică seamănă leit cu tatăl său. Imaginile cu el ne aduc aminte de filmul "Liceenii"
04 Bohemian Rhapsody (2018) - filmstill
De ce trebuie să vezi filmul "Bohemian Rhapsody", povestea trupei Queen și intimitățile lui Freddie Mercury
05 Bohemian Rhapsody (2018) - filmstill
Cronici amestecate după premiera filmului "Bohemian Rhapsody". Ce au spus criticii care l-au văzut
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
75th Venice Film Festival Premiere
Mădălina Ghenea a purtat o rochie transparentă și a atras toate privirile la Roma

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar cu fiecare apariție publică demonstrează acest lucru. Pe 24 octombrie, Mădălina a atras toate privirile la a 13-a ediție a "Festa Del Cinema Di Roma".

2018 Toronto International Film Festival - "A Star Is Born" Premiere - Arrivals
De ce trebuie să vezi filmul "A Star Is Born" cu Lady Gaga și Bradley Cooper

"A Star Is Born" este filmul despre care se vorbește cel mai mult în această perioadă. Stă bine în box office și se anunță ca fiind unul dintre favoritele la Oscar, asta pentru că tot mai mulți critici de film afirmă că nu are cum să lipsească de pe lista nominalizărilor.

Nicholas Cage la Hard Rock Hotel & Casino
Nicholas Cage dă vina pe meme-urile cu el pentru eventualul eșec al noul său film

În ultimii ani a apărut un fenomen numit "Cage Rage" în ceea ce-l privește pe Nicholas Cage. Multe dintre momentele celebre din filmele în care joacă au fost transformate în meme-uri.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”
Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită
Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită"