fifty-shades-freed

Fifty Shades Freed | 5 schimbări majore care te aşteaptă în ultimul film al trilogiei

Pe 9 februarie 2018 va avea loc premiera în Statele Unite a filmului "Fifty Shades Freed". Din distribuţie fac parte Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, dar şi cântăreaţa Rita Ora.

Deja se ştie o parte din scenariu, iar Fifty Shades Freed are câteva surprize pentru tine. Nu ţi le spunem pe toate, altfel poate nu mai ajungi la cinema, aşa că ne-am oprit la cinci.

Ana rămâne gravidă

În timp ce merge la spital pentru a avea grijă de prietena ei, Ray, Ana află că este însărcinată. Știrea nu-i cade bine lui Christian, care o acuză pe Ana că şi-a dorit această sarcină, fără să se sfătuiască şi cu el. 

Stalker-ul Anei iese la rampă

După ce Ana şi Christian se întorc din luna de miere din Europa, el pleacă din oraş cu treburi. Ana iese în oraş cu prietena sa Kate Kavanagh. Când se întoarce acasă, Ana descoperă că fostul său șef, Jack Hyde - care devine extrem de periculos în Fifty Shades Darker - încearcă să o răpească. Mai târziu, el o răpeşte cu succes pe Mia Gray și solicită o răscumpărare de 5 milioane de dolari de la Ana. Între cei doi are loc o luptă în spital, după care Jack se alege cu un glonţ în picior.

Christian descoperă un secret întunecat din trecutul său

În timp ce Ana se recuperează după lupta cu Jack, Christian, care este adoptat, află că el și Jack au fost la aceeaşi casă de copii.

Pentru dragostea lui Grey, Ana are parte de o rivală

Ana nu este singura care se luptă pentru dragostea lui Christian Grey. În timp ce-şi renovează noua casă, Ana îşi dă seama ca arhitecta îi face ochi dulci iubitului ei.

La sfârşit, lucrurile iau o turnură fericită

Finalul ar putea fi acesta. Ana şi Christian sărbătoresc fericiţi cea de-a doua aniversare a fiului lor Theodore, alintat Teddy. Ana este însărcinată şi află ca va da naştere unei fete, pe care intenționează să o numească Phoebe. Noul capitol, Fifty Shades Freed, continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari, și se va lansa la cinema în februarie 2018.

 

Comentarii