oscaruri

După GAFA de anul acesta, EL a fost ales să prezinte gala Premiilor Oscar 2018

Organizatorii celebrului eveniment au fost extrem de mulțumiți de prestația celui care a prezentat anul acesta Premiile Oscar, motiv pentru care l-au ales să facă asta din nou, anul viitor.

Așadar, Jimmy Kimmel a confirmat că prezenta ceremonia premiilor Oscar 2018, însă nu a avut de ales și a făcut o aluzie la cea mai mare gafă posibilă din istoria Oscarurilor, ce a avut loc chiar anul acesta, când cel mai mare premiu al serii a fost înmânat unui alt film.

”Jimmy, Mike şi Jennifer sunt cu adevărat o echip de vis a premiilor OScar. Mike şi Jennifer au produs un show care a fost din punct de vedere vizual, superb. Şi Jimmy, de la monologul de deschidere până la încheierea serii - pe care nu ne-am putut-o imagina vreodată - a fost una dintre cele mai bune gazde din istoria premiilor”, a declarat preşedintele Academiei de Film, Cheryl Boone Isaacs.

”Prezentarea premiilor Oscar a fost apogeul carierii mele şi îi sunt recunoscător lui Cheryl, Dawn şi Academiei pentru că m-au rugat să mă întorc la muncă alături de doi dintre oamenii mei preferaţi: Mike De Luca şi Jennifer Todd. Dacă aveţi impresia că am făcut o greşeală mare la sfîrşitul galei din acest an, aşteptaţi doar să vedeţi ce avem planificat pentru a 90-a ediţie a show-ului!”, a adăugat Jimmy Kimmel.

Comentarii