House Of Cards

Cine îi va lua locul lui Kevin Spacey în serialul "House of Cards"

Filmările pentru serialul de televiziune de succes "House of Cards" vor fi reluate la începutul anului 2018, fără Kevin Spacey.

Iniţial, compania Netflix suspendase producţia celui de-al şaselea şi ultim sezon al serialului "House of Cards", în care Kevin Spacey joacă rolul preşedintelui american Francis Underwood, după ce vedeta americană a fost acuzată de hărţuire sexuală de către actorul Anthony Rapp.

În luna octombrie, Kevin Spacey a făcut public faptul că este homosexual, după ce Anthony Rapp - un actor care a jucat în producţii precum "Star Trek - Discovery" şi "Rent" - l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu trei decenii, pe vremea când Rapp avea doar 14 ani. De asemenea, actorul a fost acuzat că a încercat să violeze un tânăr de 15 ani. Spacey a scris apoi pe reţeaua online Twitter că a iubit şi femei şi bărbaţi, dar în prezent trăieşte ca un bărbat homosexual. 

O sursă apropiată companiei Netflix a declarat, luni, pentru AFP, că sezonul al şaselea al serialului va fi totuşi produs, dar personajul principal va fi Claire Underwood - interpretată de Robin Wright -, care, după ce i-a succedat în funcţia de preşedinte al SUA soţului ei, la sfârşitul sezonului al cincilea, se uită direct în camera de filmat şi spune "Este rândul meu". Pentru acest rol, Wright a primit un premiu Globul de Aur şi cinci nominalizări la Primetime Emmy Awards.

Sezonul al şaselea al serialului TV - în care Spacey interpreta un politician corupt devenit preşedinte al SUA - este programat pentru lansare în 2018 şi va avea doar opt episoade în loc de 13 câte au avut celelalte.

Comentarii