black-panther-cover

"Black Panther" a mai depăşit un record! Kendrick Lamar şi Michelle Obama au avut o contribuţie majoră

"Black Panther" este filmul care a generat cele mai multe mesaje pe Twitter, din istoria acestei reţele de socializare.

Mai precis, a generat 35 de milioane de mesaje pe Twitter, a anunţat reţeaua de socializare, doborând recordurile stabilite de cele mai recente două filme din franciza "Star Wars" - "Trezirea Forţei/ The Force Awakens" şi "Ultimii Jedi/ The Last Jedi". Cele mai utilizate hashtag-uri asociate "Black Panther" sunt #BlackPanther, #WakandaForever şi #Wakanda, potrivit Twitter. Cele mai multe comentarii le-au generat personajele lui Chadwick Boseman (Black Panther), Michael B. Jordan (Killmonger) şi Letitiei Wright (Shuri).

Chadwick Boseman din "Black Panther" le-a făcut o super surpriză fanilor filmului | VIDEO

Cele mai multe redistribuiri le-au avut mesajul prin care Kendrick Lamar anunţa că s-a ocupat de selecţia pieselor de pe coloana sonoră, o înregistrare video cu nişte copii încercând să cumpere bilete deghizaţi în adulţi şi un "tweet" al fostei prime doamne Michelle Obama, prin care aceasta lăuda filmul.

La sfârşitul săptămânii trecute, "Black Panther" a devenit al doilea film care reuşeşte să se menţină cinci săptămâni pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend de la "Avatar", de James Cameron, lansat în 2009. În cele cinci săptămâni de la lansare, lungmetrajul "Pantera neagră/ Black Panther" a avut încasări de 607,2 milioane de dolari în cinematografele nord-americane şi de 1,19 miliarde de dolari la nivel global.

MAI CITEŞTE: Metoda inedită prin care doi adolescenți au încercat să intre la filmul Black Panther!

Comentarii