avengers-infinity-war

Avengers: Infinity War | De ce trebuie să vezi filmul cu încasări record | VIDEO

Avengers: Infinity War merită o experienţă cinematografică desăvârşită. Altfel spus, e recomandat să-l vezi la cinema, unde toate efectele le vei simţi la intensitatea care trebuie.

Noul film din seria Avengers se anunţă deja o peliculă care va face istorie în box office. Primul weekend a fost fabulos. A debutat cu încasări de 250 de milioane de dolari şi este filmul care a generat cele mai mari încasări în primul weekend pe marile ecrane nord-americane. El a depăşit „Star Wars: The Force Awankens”, care, în 2015, a generat încasări de 248 de milioane de dolari în weekendul de debut.

El este filmul Marvel cu cele mai mari încasări în primul weekend, depăşind originalul „The Avengers”, care a generat 207,4 milioane de dolari la debut. Supereroii s-au întors în stil mare. Distribuţia este una fabuloasă: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Zoe Saldana, Josh Brolin, Chris Pratt şi actorul de origine română, Sebastian Stan.

Îţi putem povesti tot filmul, dar te lăsăm şi pe tine să-l vezi. Dacă eşti fan Marvel, acesta este probabil cel mai bună peliculă din serie. Nu este perfectă, dar se apropie foarte mult de acest standard. "Răzbunătorii" şi aliaţii lor trebuie să fie gata să sacrifice tot pentru a încerca să-l înfrângă pe Thanos, înainte ca el să provoace distrugerea universului.  Este un blockbuster emoţional de 149 de minute.

"A fost important pentru noi să găsim legături şi elemente cu care publicul nostru să se poată identifica şi cu care să aibă o conexiune la nivel emoţional. Fiecare fan îşi doreşte ceva diferit, însă nu poţi mulţumi pe toată lumea. Noi suntem mari fani ai benzilor desenate şi ne-a plăcut la nebunie să facem aceste filme. Ne-am dorit să oferim ceva extraordinar şi sperăm ca oamenii să se bucure de acest film", a declarat Joe Russo, unul din regizorii producţiei.