deadpool-2-header

"Deadpool 2" s-a lansat şi în România! Ce te aşteaptă în noul film

"Deadpool 2" este bazat pe povestea eroului Marvel. În urmă cu mai mulţi ani, când Marvel a vândut drepturile pentru adaptarea cinematografică a romanelor sale grafice, Fox a cumpărat "X-Men", "Deadpool", "Cable", "Gambit" şi "The Fantastic Four", între altele.

Din distribuţia celui de-al doilea film al seriei mai fac parte parte Josh Brolin (Cable), Zazie Beetz (Domino) şi Black Tom Cassidy. Filmul are premiera în România vineri, 18 mai. În mare parte, povestea filmului este următoarea: "Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai "hot" bufetier al cafenelei în care lucrează. Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și câini în călduri. Până la urmă, îşi va da seama care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul "Cel mai bun amant" - Twentieth Century Fox.

Primul film din seria Deadpool, lansat în februarie 2016, a fost un proiect pe care actorul Ryan Reynolds s-a încăpăţânat să îl realizeze. El a petrecut mai mulţi ani pentru a duce la bun sfârşit această producţie. Pelicula prezintă povestea unui personaj din universul Marvel. Deadpool obţine, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile, care vin şi cu unele inconveniente: instabilitate psihică şi un fizic înfricoşător.

Producţia s-a dovedit a fi un succes de box office, dar şi de critică, primind numeroase nominalizări şi premii. „Deadpool” a fost, de asemenea, cel mai piratat film al anului 2016.