adele-scrie

Adele, în negocieri pentru primul său rol într-un film la Hollywood

Adele se pregăteşte să intre în rândul cântăreţilor care încearcă şi o carieră în cinemtografie. Cântăreața britanică Adele ar fi în negocieri pentru prima sa participare cinematografică la o nouă versiune a musicalului Oliver!.

Musicalul este o adaptare a romanului lui Charles Dickens, "Oliver Twist". Rolul care i s-ar fi oferit artistei este cel al lui Nancy, un personaj cheie al povestirii. Potrivit ziarului britanic The Sun, Adele s-ar gândi serios să accepte propunerea, datorită fiului său Angelo, care ar aprecia mult să o vadă pe mama sa într-un film la Hollywood.

Adele tocmai și-a încheiat turneul, asigurând că nu-i place să fie departe de casă. "Am făcut acest turneu pentru voi și sper că a avut asupra voastră același impact pe care l-a avut asupra vieții mele. Mi-am dorit ca ultimele concerte să fie la Londra. Nu știu când voi pleca din nou în turneu și am vrut să concertez în ultimul rând acasă. Mulțumesc că ați venit, pentru întreaga voastră dragoste. Îmi voi aminti pentru restul vieții de acest moment. Vă iubesc", le-a spus artista fanilor ei.

Adele Performs At The SSE Arena Belfast

BELFAST, NORTHERN IRELAND - FEBRUARY 29: Adele performs on stage at the SSE Arena Belfast on February 29, 2016 in Belfast, Northern Ireland. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Aceste cuvinte trădează un gest de despărțire, de aceea multe medii britanice au sugerat că este momentul perfect ca solista să se dedice filmului.