shutterstock_150924245

A slăbit enorm! Lily Collins, fiica artistului Phil Collins, transformare dramatică (VIDEO)

Nu de puține ori s-a întâmplat ca marii actori de la Hollywood să devină mari prin prisma unui rol care a presupus schimbări fizice uluitoare, iar atunci când vorbim de pierderea unui număr impresionant de kilograme pentru a se integra perfect în rolul personajului pe care îl joacă, putem spune chiar că unele staruri își riscă sănătatea.

Lily Collins a ajuns să cântărească aproximativ 40 de kilograme pentru rolul din ”To the bone”, care însă pare să semene destul de bine cu povestea vieții ei. În adolescență, fiica lui Phil Collins a suferit de tulburări alimentare care au dus-o în pragul anorexiei.

”Faci asta pentru un rol, însă câteodată se aseamănă atât de mult cu viața ta. (…) Mâncam tot felul de junk food ca mai apoi să vomit, ceea ce a dus la căderea părului și la casarea unghiilor. Mă înfometam uneori și făceam exerciții fizice într-un mod excesiv și obsesiv”, a povestit Lily.

To The Bone

To The Bone

Totuși, felul în care a ales să slăbească pentru rolul din "To the bone" a fost unul sănătos, după cum mărturisește chiar ea.

Mi-au angajat un nutriționist și am slăbit în cel mai sănătos mod posibil. Am avut o armată de oameni lângă mine, responsabilă de ceea ce fac, mergeam la control destul de des”, a mai spus Lily.

Comentarii