seriale

7 SERIALE mai puțin cunoscute la care ar trebui să te uiți

Știm că Game of Thrones este pe val acum, dar, hai să fim serioși, nu te ucide așteptarea aia? Până când apare primul episod din sezonul 7, ai tot timpul din lume să te pui la curent cu niște producții care au destul de mult succes peste Ocean și care, crede-ne, nu te vor dezamăgi.

1. Legion

Ca să fim mai conciși, Legion are treabă cu X-Men dar n-are. Adică, acțiunea se desfășoară cam tot în lumea aia, însă nu are nicio treabă cu filmele pe care le-ai văzut până acum. Personajul principal este David, care ar putea fi unul dintre cei mai puternici mutanți din lume sau, mai simplu, ar putea fi doar nebun. Te lăsăm pe tine să te lămurești.

2. Preacher

Un preot dintr-un orășel mic capătă o putere sfântă care îl ajută să-i facă pe oameni să execute tot ceea ce spune el. Evident că de multe ori, lucrurile îi cam scapă de sub control. Dacă ai nevoie de un serial intens, dark dar și funny, Preacher e ce-ți trebuie.

3. Chewing Gum

Dacă n-ai auzit până acum de Chewing Gum, ar fi bine să faci cumva să dai de el, pentru că o să râzi cu lacrimi. Tracey a fost crescută într-o familie foarte religioasă și strictă, însă cam tot ce vrea e ...sex și să vadă lumea. Ah, și din nou, sex. :))


4. Schitt’s Creek

Toată acțiunea se învârte în jurul familiei Rose, care a fost lăsată lefteră de către contabil și care trebuie să învețe ce presupune trecerea rapidă de la bogație la...nimic!

5. The Leftovers

Un serial cu o poveste și niște personaje megamișto, despre care e posibil să fi auzit ceva până acum, tocmai pentru că e foarte tare. E combinația perfectă între sf, drama, dragoste și mai tot ce vrei tu. Povestea începe la trei ani după ce 2% din populația Globului a dispărut misterios și îi prezintă pe cei rămași în urmă, fără nicio explicație despre rudele lor care nu mai sunt.

6. Love

Mickey and Gus sunt cei care trebuie să treacă prin tot felul de experiențe nasoale care vin la pachet cu îndrăgosteala, așa că dacă ai chef să râzi în hohote sau pur și simplu să te regăsești în niște situații...uită-te la Love.

7. Baskets

Dacă ai chef să-l vezi pe Zach Galifianakis într-o superbă comedie neagră despre visul unui om de a deveni clovn...ei bine, Baskets e ce-ți trebuie. O să râzi, crede-ne.

Comentarii