Atomic-blonde-header

5 filme de văzut în luna august

Şi vara se lansează filme bune, chiar dacă este perioada concediilor. Cum "Dunkirk" a confirmat succesul care se preconiza, îţi propunem alte cinci filme de neratat în luna august.

THE DARK TOWER

Stephen King a încercat de ani de zile să facă o adaptare pentru marele ecran a seriei de şapte cărţi Dark Tower. I-a reuşit, iar Sony Pictures a acceptat scenariul. Regizorul danez, Nikolaj Arcel, şi-a făcut debutul la Hollywood cu acest film, care are o distribuţie de zile mari: Idris Elba şi Matthew McConaughey.

Povestea peliculei este următoarea: Roland Deschain este implicat într-o luptă veșnică cu Walter O'Dim, cunoscut și ca Omul în Negru, hotărât să-l împiedice să răstoarne Turnul Întunecat, care ține împreună universul. Cu soarta lumilor în joc, binele și răul se vor ciocni într-o bătălie epică, deoarece numai Roland poate apăra Turnul în faţa Omului în Negru.

WIND RIVER

Wind River este un thriller american regizat de Taylor Sheridan, cunoscut pentru filme precum "Sons Of Anarchy", "Sicario" şi "Hell or High Water". Pelicula a avut premiera la Festivalul de Film Sundace.

Povestea peliculei pleacă de la un agent FBI (Elizabeth Olsen), care se alătură unui programator local de jocuri cu legături profunde în comunitate și un trecut bântuit (Jeremy Renner), pentru a investiga uciderea unei fete locale într-o rezervaţie a indienilor, în speranța de a rezolva moartea ei misterioasă.

A GHOST STORY

Decedat recent, un bărbat se întoarce sub forma unei fantome la casa lui, pentru a-și consola soția văduvă și a încerca să se recontecteze cu ea. În timp ce își privește soția cum face față durerii, el întâlnește, de asemenea, o fantomă de sex feminin, care bântuie aceeași casă.

Pe scurt, cam aceasta este povestea producţiei în care joacă Casey Affleck, premiatul cu Oscar din acest an. În distribuţie se mai află Rooney Mara şi cântăreaţa Kesha.

DETROIT

Detroit este o dramă regizată de Kathryn Bigelow, responsabilă de succese precum Point Break, Zero Dark Thirty şi The Hurt Locker. Bazat pe incidentul de la Algiers Motel din timpul luptelor de stradă din Detroit din 1967, filmul a fost lansat pentru a comemora 50 de ani de la eveniment.

În distribuţie nu vei găsi superstaruri, dar pelicula este foarte bună. E de văzut.

ATOMIC BLONDE
Când am mers la cinema pentru a vedea "Dunkirk" ne-a atras atenţia trailer-ul la acest film. Are toate îngredientele unui blockbuster, dar parcă e altceva. Distribuţia ar putea fi suficientă să te convingă să mergi să-l vezi, dar efectele speciale te vor ţine lipit de scaun. În rolurile principale se află Charlize Theron, James McAvoy şi John Goodman. 

Povestea este următoarea: Un agent MI6 sub acoperire este trimis la Berlin în timpul Războiului Rece pentru a investiga uciderea unui agent și a recupera o listă lipsă de agenți dubli.

MAI CITEŞTE: 5 filme pe care nu ar trebui să le vezi cu babacii

 

Comentarii