baby-driver-afis-2017-2

5 filme de văzut în această lună

În această vară sunt programate numeroase premiere cinematografice, dar poate te iei cu vacanţa şi concediul şi nu prea îşi mai arde de toate filmele. Stai liniştit la plajă, ţi-am făcut noi un clasament cu filmele care merită văzute în această lună.

Wonder Woman

DC Entertainment, parte din Warner Bros, a lansat în această vară un nou film cu super eroi după succesele Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, şi Suicide Squad. Este vorba de Wonder Woman, o producţie care propune o super eroină.  Înainte de a fi Wonder Woman, era Diana, prințesă a Amazonilor. Când un pilot se prăbușește și povesteşte despre conflictul din lumea exterioară, eroina pleacă acasă pentru a lupta împotriva unui război. Cu această ocazie îţi descoperă destinul adevărat.

My Cousin Rachel

Roger Michell, omul responsabil de succesul Nothing Hill, a scris şi regiyat această misterioasă poveste de dragoste care are la bază novela lui Daphne du Maurier din 1951. Este povestea unui tânăr englez (Sam Claflin) care se îndrăgostește de verişoara sa (Rachel Weisz), în ciuda faptului că aceasta ar fi comis o crimă. Este prima adaptare a filmului de lung metraj al romanului lui du Maurier, după versiunea din 1952, în care au jucat Olivia de Havilland și Richard Burton.

Whitney: Can I be me?

Producătorul de film Nick Broomfield aduce în cel mai recent documentar al său o altă faţă a lui Whitney Houston.  Titlul său se referă la o expresie pe care Houston a rostit-o la începutul carierei sale, referindu-se la muzica care i-a fost permisă să o facă. Broomfield oferă interviuri cu fratii şi prietenii lui Houston şi bucăţi dintr-un film înregistrat anterior şi realizat de Rudi Dolezal în timpul turneului ei din 1999. Era înainte ca Whitney Houston să devină dependentă de droguri.

OKJA

Okja este un film de actiune-aventura sud-coreean,regizat de Bong Joon-ho. si co-scris de Bong si Jon Ronson. Din distribuţie fac parte Ahn Seo-hyun, alături de Tilda Swinton, Paul Dano și Jake Gyllenhaal. O tânără numită Mija riscă totul pentru a împiedica o multinațională să-i răpească cel mai bun prieten - un animal masiv numit Okja. Filmul a concurat pentru Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes din 2017. A fost lansat pe Netflix în 28 iunie 2017.

Baby Driver

Dacă îţi place seria Fast & Furious, filmul acesta te-ar putea corupe să-l recomanzi şi altora. Baby Thriller este un action-thriller care te va ţine cu ochii lipiţi de ecran. Vei vedea curse dramatice, maşini  de viteză,  toate pline de adrenalină din care nu putea lipsi o poveste de dragoste. Dsitribuţia este una foarte bună: Kevin Spacey, Jamie Foxx, Lily James, Ansel Elgort şi Jon Hamm. 

MAI CITEŞTE: 5 filme pe care nu ar trebui să le vezi cu babacii

Comentarii