Deadpool-2-poster

10 filme care nu trebuie ratate în 2018

2018 se anunţă un an plin de blockbuster-uri, dar şi de filme pe care ar trebui să le vezi. "Tomb Raider", "Deadpool 2", "Truth or Dare" şi "Ocean's 8" sunt doat câteva dintre ele.

Deja "Black Panther" bate record după record de încasări. A depăşit un miliard de dolari. Mai sunt şi alte filme care ar putea da lovitura în box office. 

Tomb Raider / lansare SUA, 16 martie

Angelina Jolie a spus pas, aşa că în noul film Tomb Raider, care este o adaptare a jocului video din 2013, va juca actriţa Alicia Vikander. În noua producţie, Lara Croft are ca misiune să rezolve dispariţia tatălui ei.

Truth or Dare / lansare SUA, 13 aprilie

Lucy Hale joacă în rolul principal. Poate o ştii din "Pretty Little Liars".  Thriller-ul "Truth or Dare" îţi arată ce se întâmplă atunci când pedeapsa pentru nerespectarea regulilor jocului poate duce la moarte.

Deadpool 2 / lansare SUA, 18 mai

Este unul dintre cele mai aşteptate filme cu supereroi ale anului, după succesul primei părţi din 2016. Nu există prea multe informaţii despre ce se va întâmpla în Deadpool 2. Ce se ştie sigur e că va apărea un nou personaj,  X-Men Cable (jucat de Josh Brolin) - și nu arată ca și cum băieții s-ar înțelege foarte bine.

Ocean's 8 / lansare SUA,  8 iunie

Este o comedie de acţiune cu o distribuţie de zile mari. Adică, Rihanna, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, James Corden, Damian Lewis şi Helena Bonham Carter. 

Mamma Mia! Here We Go Again / lansare SUA,  20 iulie

Este un musical, aşa că se lasă cu multă muzică, dans, dar şi posibila moarte a personajului Donna, interpretat de Meryl Streep.

A Star Is Born / lansare SUA, 5 octombrie

Este un remake după un film clasic, iar în rolurile principale sunt Lady Gaga şi Bradley Cooper. Este povestea de dragoste între o cântăreaţă în devenire şi un star country aflat în declin. El o ajută să devină o celebritate, în dauna carierei lui. Se anunţă epic!

First Man / lansare SUA, 12 octombrie

Regizorul filmului "La La Land" premiat cu Oscar, Damien Chazelle, face din nou echipă cu Ryan Gosling într-o producţie despre viaţa primului om care a păşit pe Lună, Neil Armstrong. 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald / lansare SUA, 16 noiembrie

Cel de-al doilea film din franciza Fantastic Fantasy urmăreşte încercările lui Newt care-l ajută pe Dumbledore să încerce recuperarea lui Grindelwald. În rolurile principale sunt Colin Farrell şi Johnny Depp.

Creed II / lansare SUA, 21 noiembrie

În distribuţia acestui film este şi luptătorul român, Florian Munteanu. El îl interpretează pe Vitor Drago. Pelicula este continuarea seriei Rocky, iar din producţie nu lipsesc nume ca Sylvester Stallone şi Dolph Lundgren.

Aquaman / lansare SUA, 21 decembrie

Este un SF cu Jason Momoa (Game of Thrones, Justice League) în rolul principal.