delia-header-psihedelia

EXCLUSIV | Delia a dezvăluit ce regretă din perioada N&D şi ce nume de scenă şi-ar fi ales în loc de...

CONCERTELE PSIHEDELIA AU FOST NIŞTE AROGANŢE. NU VĂ IMAGINAŢI CĂ NE-AM ÎMBOGĂŢIT

Delia a lansat de curând albumul "DELIA LIVE" care conţine melodii în varianta live, extrase din concertul Deliria. Pentru că Delia are fani pretenţioşi, ea le-a oferit acest album în patru variante diferite de copertă. Nouă ne-a arătat materialul imediat după ultimul concert din trilogia Psihedelia. Şi apropo de Psihedelia, am întrebat-o pe Delia ce a însemnat pentru ea ca volum de muncă, implicare şi costuri?

ACESTA E PUR 100%. ESTE DOAR AUDIO. DEOCAMDATĂ

Revenim la albumul DELIA LIVE, nu ne-am putut abţine să n-o întrebăm de ce merită cumpărat acest material, care arată într-un mare fel?

Dacă Deliria a ajuns un album LIVE, am întrebat-o dacă Psihedelia va avea aceeaşi soartă. Mai mult, am mers mai departe şi i-am dat idei despre un DVD cu aceste trei concerte din seria Psihedelia. 

CÂND PLĂTEŞTE BANI, PLĂTITORUL TE VA APRECIA MAI MULT PENTRU PRESTAŢIA TA

Pe Delia o ştim din perioada N&D şi am văzut cum s-a metamorfozat în toţi aceşti ani. Avem o oarecare nostalgie legată de trupa N&D, dar aceeaşi stare o are uneori şi Delia. Ne-a spus ce-i lipseşte cel mai mult din perioada N&D.

Delia este în cea mai bună şi mai complexă perioadă din viaţa sa de artist. Dar povestea continuă cu idei şi mai îndrăzneţe. Vrea să cânte afară la marile festivaluri. 

Toată lumea ştie despre cine se vorbeşte când aude Delia. De obicei, mulţi încep să cânte bucăţele din hiturile sale şi astfel îţi demonstrează cine este Delia. Am provocat-o să ne spună ce nume de scenă şi-ar fi ales în loc de Delia.

MAI CITEŞTE: Delia vorbeşte în premieră despre cuma fost cerută în căsătorie. Fară Inel

Comentarii