Bucuresti | 102,8FM EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Vision Maybach 6 Cabriolet oferă luxul suprem pe patru roţi!

maybach6-cabriolet-header

Are patru motoare electrice care furnizează 740 de cai putere. Atinge "suta" în 4 secunde. 

Pe lângă luxul suprem care se vede în orice detaliu, noul Maybach 6 Cabriolet are şi un pachet special de picnic. Conţine farfurii, tacâmuri, dar şi umbrele şi trolere.

Are o lungime de 5,7 metri şi o lăţime de 2,1 metri, aşa că îţi trebuie şi un garaj generos. Deşi este o maşina mare, de acest lux suprem se vor bucura doar doi pasageri. Roţile sunt de 24 de inch pentru a-i mulţumi şi pe cei mai pretenţioşi.

Autonomia acestui model electric este de 500 de km. Interiorul este minimalist, dar supertehnologizat.

Ce start and stop, ce recunoaştere digitală... Maşina asta este SF curat. Îţi recunoaşte vocea, iar multe din funcţii se pot realiza prin comenzile vocale. 

Maşina nu este un prototip, ci un model de serie care vă apărea pe piaţă la finele anului 2017. Preţul de pornire va fi de 285.000 de euro, aşa că dacă o vrei, apucă-te să strângi nişte bani.

MAI CITEŞTE: Clipele dinaintea dezastrului! Richard Hammon a făcut praf o maşină în valoare de 2,5 miloane de euro

Top citite
01 adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața
02 Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, cel mai mare regret după ce a fost prins drogat la volan: „Prostia costă. Mă uit și plâng...”
03 Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale/ Foto: Instagram
Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale. Câți bani a dat vloggerul pe bolidul de lux
04 mira
Mira, accident în Capitală cu mașina ei de lux: "Mă încearcă Dumnezeu ceva de speriat"
05 Cristina Ștefania și părinții ei/ Foto: Instagram
Ce cadou i-a făcut Cristina Ștefania tatălui ei de ziua de naștere. Reacția acestuia i-a făcut pe fani să plângă: „Sunteți nebuni”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Iuliana Beregoi / Foto: TikTok
Iuliana Beregoi și-a modificat bolidul de 90.000 de euro. Este singura mașină din Europa care are culoarea aceasta

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai cunoscute cântărețe, atât din Republica Moldova, cât și din România. Tânăra de doar 18 ani are un succes colosal în industria muzicală, fiind urmărită de milioane de fani pe rețelele de socializare. 

Andra Gogan
Andra Gogan, cadou de zeci de mii de euro pentru tatăl ei: "Când erau tineri, mama și tata nu aveau niciun bănuț"

Andra Gogan, una dintre cele mai apreciate figuri publice de către copii și adolescenți, și fratele ei, Răzvan, au pus la cale o surpriză de zile mari pentru tatăl lor.

dorian popa
Dorian Popa și-a împodobit deja casa de Crăciun. Artistul a pus un detaliu inedit în bradul său: „M-a bușit plânsul”

Dorian Popa a dat startul decorațiunilor de Crăciun și și-a împodobit casa. Acesta a aranjat și bradul uriaș din curte, în care a pus un detaliu inedit, menit să marcheze o mare realizare din viața acestuia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu