Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Motivul pentru care What’s UP nu poate să aibă permis de conducere: „Sunt dependent de taxi”

What’s UP/ Foto: Instagram
What’s UP/ Foto: Instagram

What’s UP a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, motivul pentru care nu a reușit niciodată să-și ia permisul de conducere. Artistul susține că este „dependent de taxi” din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de ani de zile. 

Cântărețul în vârstă de 34 de ani se confruntă de mult timp cu probleme de vedere care îl împiedică să își conducă propria mașină, așa că alege să se deplaseze cu taxiul, melodia „Taxi, du-mă unde vrei”, fiind și hit-ul care i-a adus celebritate artistului în urmă cu 9 ani. 

„Sunt dependent de taxi, practic Dumnezeu mi-a dat piesa asta pentru că știa că nu o să am carnet niciodată, pentru că nu văd prea bine. De fiecare dată când iau taxiul primesc gluma asta: «Pot să te plimb pe unde vreau?», și mereu trebuie să-i rog frumos să mă ducă acasă. Mă mai plimbă câteodată, alteori mă lasă acasă”, a recunoscut artistul. 

Citește și: What’s Up a dat uitării scandalurile și a cerut-o de soție pe Alice: ”Îmi doresc trei copii cu ea!”

What’s UP a explicat că nu-și dorește să se opereze la ochi, chiar dacă acest lucru i-ar putea da vederea înapoi: „Atât timp cât Dumnezeu m-a lăsat așa, încerc să nu mă pun contra și să schimb părerea Domnului, el știe mai bine de ce m-a lăsat fără un ochi. Sunt un om foarte agitat și decât să fac vreo belea cu mașina pe stradă mai bine stau cuminte”, a mai zis artistul, care pregătește în această perioadă și multe proiecte muzicale. „Am colaborări și cu Florin Salam, Adrian Minune, Bogdan de la Ploiești și cu Jador. Eu sunt genul de om care iubește toate taberele. Indiferent de gustul oamenilor, eu atât știu, că pe acest pământ oamenii sunt diferiți, au gusturi diferite, iar mie îmi place să-i bucur pe toți”, a mai declarat What’s UP pentru Click.

Cum a devenit What’s UP cunoscut

What’s UP a fost vreme de mulți ani textier la un post TV de muzică, unde a lucrat din pură pasiune, o pasiune care l-a făcut să pună școala pe locul doi, după cum a povestit acesta. Însă tatăl său a fost și de acea dată lângă el să îi dea cel mai bun sfat, acela de a acorda atenție învățăturii.

„La un moment dat s-a închis acel post TV și cumva i-am dat dreptate lui tata. Norocul meu că eram în clasa a XII-a și am reușit să redevin tocilarul care eram până în clasa a VI-a. Am terminat liceul și m-am băgat la două facultăți, și, după doi ani, în paralel, mergeam și la muncă…”, adaugă acesta.

Citește și: La șapte ani de când au lansat hitul "K la meteo", What’s UP şi ANDRA se ţin de surprize şi lansează "Ţine-te bine"

Artistul a mai mărturisit în cadrul unui interviu oferit la „Teo Show” că primul său job s-a desfășurat la o terasă din București, acolo unde debarasa mesele. Motivul pentru care muncea acolo era unul simplu, avea nevoie de bani.

„Până la 15-16 ani începi să îți dorești și tu să mergi la un film”, a rememorat acesta despre acea perioada îndepărtată.

Galerie foto

Top citite
01 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
02 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”
04 Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani
05 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Inna se află în plin turneu internațional, pregătindu-se să cucerească publicul din America și Canada într-o serie de concerte programate pentru luna aceasta. Cu o carieră solidă și în străinătate, artista româncă se remarcă nu doar prin talentul său muzical, ci și prin succesul financiar, având o avere estimată la peste 23 de milioane de euro.

alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

Alexandra Stan, cunoscută pentru cariera sa muzicală care a depășit granițele României, a vorbit sincer despre experiențele sale în relațiile toxice pe care le-a avut în trecut. În timp ce viața sa profesională a fost plină de succese și realizări, viața personală a fost uneori tumultuoasă.

Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Loredana Groza a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 53 de ani și-a etalat din nou silueta de invidiat într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani:
Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: "În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori"

Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: "În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori"

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună
Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”
Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”