Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SMILEY - CULOAREA TA

Motivul pentru care Ana Baniciu și soțul ei s-au mutat într-o casă veche de 100 de ani: „Cresc costurile foarte mult”

ana baniciu si sotul ei
Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit în septembrie. / Foto: Facebook

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar acum planifică să se mute într-o locuință cu totul specială. Este vorba despre o vilă veche din centrul Bucureștiului, cu o istorie de un secol, care a fost în proprietatea bunicilor Anei și unde ea însăși a petrecut o parte semnificativă din copilărie.

Vilă este situată în centrul Bucureștiului, în zona Icoanei, și a fost deținută de familia vedetei timp de un secol, iar Ana Baniciu s-a gândit deja cum va decora noua locuință, având în vedere vechimea clădirii, chiar dacă constituie o adevărată provocare, mai ales din punct de vedere financiar.

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț. Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Adică geamurile nu poți să le pui termopan, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.

Citește și: Gestul de suflet făcut de Ana Baniciu la nunta ei pentru mama pierdută prea devreme. "Trăiesc cu gândul că e alături de mine"

Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunică-mea era obsedată de curățenie. Are aproape cinci metri înălțime tavanul. Are și o scară uriașă, interioară, care trebuia urcată și coborâtă și a fost închiriată, timp de 20 de ani, unui singur om. Este un prieten de-ai noștri, turc, zic prieten pentru că a intrat în familie, îi zice bunicii mele «mami». Anul ăsta, a fost o discuție atât de ciudată, a trebuit eu să mă duc la el, să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta și că vrem să ne mutăm. Și îmi era aiurea, cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute.”, a spus Ana Baniciu pentru Cancan.ro.

Ana Baniciu își dorește ca fiecare detaliu din noua sa casă să fie pus la punct, de aceea a apelat la serviciile unei arhitecte. Artista a declarat că nu-și mai dorește să locuiască în zona de nord a Capitalei, chiar dacă aceasta este preferată de mulți dintre artiștii locali.

Citește și: Ana Baniciu, declarații după s-a întors din Tel Aviv, unde a fost prinsă când a început războiul: „Nu s-a menționat la televizor”

„Noi nu avem toată casa. Avem partea de sus și încă o bucată din partea de jos. Mai avem o vecină jos, dar casa are 150 mp utili, cu două terase mari, cu curte. E o casă cum ne trebuie nouă. Lucrăm cu o arhitectă foarte mișto, care ne-a făcut un super proiect. Și o să fie o combinație, cu profile și tavanul, cu toate stocaturile, vintage, dar pe parte de amenajare o să fie și un pic elegant și modern. E un proiect îndrăzneț, e clar un proiect costisitor. Dar am zis să facem casa asta pentru că o avem și pentru e o bijuterie de casă, e ceva foarte special. Îi creștem și valoarea ei și stăm în centrul orașului, că ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult zona asta de nord, dar acum nu o mai pot suporta și am zis că vreau să plec de aici!”, a mai mărturisit Ana Baniciu pentru sursa citată. 

Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

Galerie foto

Top citite
01 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”
02 Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani
03 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
04 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
05 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Loredana Groza a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 53 de ani și-a etalat din nou silueta de invidiat într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Brian Cox, actorul din „Succession”, declarații scandaloase: „Biblia este una dintre cele mai proaste cărți, din punctul meu de vedere!” Cum și-a justificat afirmația
Brian Cox, actorul din „Succession”, declarații scandaloase: „Biblia este una dintre cele mai proaste cărți, din punctul meu de vedere!” Cum și-a justificat afirmația

Brian Cox, actorul din „Succession”, declarații scandaloase: „Biblia este una dintre cele mai proaste cărți, din punctul meu de vedere!” Cum și-a justificat afirmația

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
DIGI SPORT Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”
Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”
DIGI FM Florin Piersic a fost operat la Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol
Florin Piersic a fost operat la Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol