Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ARMIN VAN BUUREN - I NEED YOU

Mihai de la 3 Sud Est, bolnav de coronavirus. Artistul de 44 de ani este internat la ATI și are nevoie de plasmă

maxresdefault

Artistul a fost internat în spital a Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Citește și: Oana Radu, schimbare radicală de look. Cântăreața s-a tuns scurt și a făcut publice imaginile: ”Am curaj să v-o arăt pe noua Oana!”

Potrivit Observator, Mihai a fost în secția ATI a Spitalului din Mangalia. Nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.

Adelina Pestrițu, printre vedetele de la noi bolnave de coronavirus

Printre vedetele care s-au luptat cu virusul a fost și Adelina Pestrițu. În urmă cu câteva luni, ea anunța pe Facebook că deși s-a protejat mult, a contractat virusul.

Anna Lesko, apariție seducătoare în prosop. Top trei vedete care au pozat în ipostaze senzuale în ultimele săptămâni

După ce a rămas fără gust şi miros şi-a dat seama că ar fi bine să se testeze de COVID-19: ”N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu Covid, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros, mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv, deocamdată starea mea de sănătate este bună. Şi vreau să vă mai spun un lucru, ce situaţie...îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm mască în continuare, da?”.

Galerie foto

Top citite
01 laurentiu duta (2)
Laurențiu Duță, după 30 de ani de iubire cu Ianula: "Am o soție înțelegătoare. Am avut și perioade mai dificile în relație"
02 3 sud est
Sunt sau nu milionari în euro băieții de la 3 Sud Est: "Nu am fost o trupă răsfățată". De ce s-a destrămat grupul în 2008
03 Selly e bolnav de Covid-19
Selly s-a îmbolnăvit de Covid-19 și a ajuns la spital: ”Am o formă nasoală, mă simt groaznic!”
04 3 sud est
Câți bani câștigau băieții de la 3 Sud Est la începutul carierei lor: ”Am urcat niște etaje grele, nu am devenit faimoși peste noapte!”
05 3SUDEST
„De-ar vorbi inima": 3 Sud Est lansează primul single din acest an, un cadou muzical dedicat fanilor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mira, mesaj îngrijorător pentru fani însoțit de o fotografie senzuală/ Instagram
Mira, vacanță ratată după ce s-a îmbolnăvit de Covid. A îndulcit vestea dată fanilor cu o fotografie plină de senzualitate

Mira și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare pe contul de Instagram. Artista a anunțat că a fost infectată cu Covid-19 și că se află în izolare acasă. Mesajul a fost însoțit de o fotografie senzuală, în care aceasta și-a arătat silueta de invidiat. Fanii au reacționat imediat.

Carlos Marin
Adevărul despre moartea lui Carlos Marin, solistul din Il Divo. Artistul era la a doua luptă cu virusul SARS-CoV-2 și fusese vaccinat

Moartea lui Carlos Marin, solist al grupului Il Divo, a stârnit tristețe în toate colțurile lumii, iar acum apar noi detalii despre starea lui de sănătate. Artistul a murit în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2 și se afla la a doua luptă cu această boală.

Brian May și soția lui sunt bolnavi de covid-19
Brian May și soția lui s-au infectat cu Covid-19 după ce au participat la o petrecere: ”Părea un eveniment sigur!”

Brian May, chitaristul trupei Queen, a dezvăluit că este infectat cu noul coronavirus. Celebrul artist, în vârstă de 74 de ani, a făcut anunțul pe rețelele sociale, unde a postat o imagine cu testul pozitiv.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”
Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

FILM NOW Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita