Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Mădălina Ghenea, într-o nouă postură senzuală: "Ești o minune a naturii". Ce le transmite celor care o curtează

Madalina-Ghenea4
Mădălina Ghenea, o prezență de neignorat / Foto: Instagram

Indiferent cum ar poza, Mădălina Ghenea nu poate fi ignorată. Face din orice imagine un tribut adus senzualității și știe cum să facă orice aparat foto să o iubească. Și nu doar camera o adoră, ci și admiratorii care o răsplătesc cu zeci de mii de aprecieri.

Mădălina Ghenea reușește să facă furori pe rețelele sociale și adoră să pozeze în ipostaze incitante, așa cum este și cazul celei mai recente postări de pe Instagram, în care apare într-un costum de baie întreg, ce-i subliniază frumos atuurile fizice.

Citește și:Mădălina Ghenea, imaginea senzualității. Într-o rochie roșie cu decolteu abisal, românca pare sosia Sophiei Loren

Madalina-Ghenea2

Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Citește și: Rihanna și Nicole Cherry, în rochii croșetate, complet transparente. Cine a purtat mai bine curajoasa ținută?

Accesoriul inedit din imagini este o carte, dar o folosește pentru a le transite un mesaj important celor care o curtează: s-a săturat să fie răsfățată cu flori, acum așteaptă să primească și cărți: "Nu mai trimite flori, trimite cărți!", a scris ea în dreptul imaginilor care i-au adus rapid 52.000 de like-uri și comentarii care mai de care mai apreciative: "Ești o minune a naturii! Complimente"; "Sunt mândră când mă uit la tine și văd ce frumusețe de femei are România"; "Ești irezistibil de frumoasă"; "Doamne, cât poți fi de frumoasă!"

Madalina-Ghenea1

Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Citește și:Lidia Buble, criticată de fani după ce s-a fotografiat într-o ținută minusculă, la plajă: ”Ești la radiografie?”

Românca de 1,80 înălțime are toate atributele feminității și știe cum să le pună în valoare în fiecare poză pe care o publică pe rețelele sociale: picioare interminabile, talie subțire, decolteu generos, buze senzuale și ochi migdalaţi, completate de o atitudine provocatoare.

Madalina-Ghenea

Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Ce spune Mădălina Ghenea despre viața ei sentimentală

Galerie foto

Recent, Mădălina Ghenea și-a invitat fanii să-i adreseze întrebări pe Instagram, iar mulți dintre ei și-au dorit să știe dacă aceasta este sau nu implicată într-o relație. Fără să stea pe gânduri, actrița care joacă în ”House of Gucci” le-a răspuns: ”Sunt singură de un an de zile. Mă ocup de fiica mea și mi-e foarte bine așa.”, a mărturisit ea.

De asemenea, Mădălina Ghenea a ținut să sublinieze că este o femeie independentă.

Foto: Instagram

Top citite
01 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
02 Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”
03 delia
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
04 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
05 sore
Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
corina bud (1)
Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Printre palmieri și vegetație luxuriantă, "sărutată" de soare, cu picioarele goale pe nisipul fin - așa se simte cel mai bine Corina Bud. Solista de 44 de ani o ține numai în vacanțe departe de țară.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Mădălina Ghenea, actrița și fotomodelul în vârstă de 36 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, iar acum și-a surprins din nou prietenii virtuali.

Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Inna se află în plin turneu internațional, pregătindu-se să cucerească publicul din America și Canada într-o serie de concerte programate pentru luna aceasta. Cu o carieră solidă și în străinătate, artista româncă se remarcă nu doar prin talentul său muzical, ci și prin succesul financiar, având o avere estimată la peste 23 de milioane de euro.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Soția lui Bruce Willis, despre cum s-a schimbat în bine viața ei de când a anunțat boala actorului:
Soția lui Bruce Willis, despre cum s-a schimbat în bine viața ei de când a anunțat boala actorului: "O greutate mi s-a ridicat de pe umeri"

Soția lui Bruce Willis, despre cum s-a schimbat în bine viața ei de când a anunțat boala actorului: "O greutate mi s-a ridicat de pe umeri"

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT FOTO Vedeta care spunea acum trei ani ”Da, sunt grasă!” s-a transformat total! Imaginile care spun totul
FOTO Vedeta care spunea acum trei ani ”Da, sunt grasă!” s-a transformat total! Imaginile care spun totul
DIGI FM Motivul pentru care Mihai Mărgineanu și soția lui au fugit în Spania: Nici nu știi ce să zici: ”Mulți înainte” sau ”Săracii de ei”
Motivul pentru care Mihai Mărgineanu și soția lui au fugit în Spania: Nici nu știi ce să zici: ”Mulți înainte” sau ”Săracii de ei”