Bucuresti | 102,8FM LSD - THUNDERCLOUDS

Lucrul pe care Speak nu se poate abține să nu-l cumpere. Artistul a investit foarte mulți bani până acum: „E o traumă a copilăriei”

Speak/ Foto: Instagram
Speak/ Foto: Instagram

Speak, pe numele său real, Ștefan Sprianu, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, aflându-se pe piața muzicală de ani de zile. Chiar dacă acum își permite să cumpere aproape orice, cântărețul nu a fost atât de norocos în copilărie, acest lucru dezvoltându-i „câteva traume”. 

Recent, iubitul Ștefaniei a dezvăluit în cadrul unui interviu pe ce anume își cheltuie el banii, mărturisind că de-a lungul timpului a făcut o obsesie pentru încălțăminte. 

„Toată lumea mă întreabă și nu vreau să sune cum nu ar trebui, dar ultima oară, acum vreo patru ani, erau vreo 85  de perechi de adidași. Dar la fiecare pereche pe care mi-o cumpăr, vreau să donez una, că nu mai pot! E o boală, pot să zic, e o traumă a copilăriei. Când eram mic, nu aveam, aveam teniși, aveam niște colegi de echipă ai căror părinți erau avocați și medici și mai ieșeau pe afară. Multe perechi pe care mi le iau acum, sunt de atunci, din 1998, 1996, perioada aia. Astea sunt jucăriile mele!”, a declarat Speak, într-un interviu pentru Cancan.

Citește și: SPEAK a lansat o melodie cu "Libelula", cea care a înlocuit-o pe Adelina Pestriţu

De asemenea, artistul mai investește foarte mulți bani și în aparatura pentru studio: „În scule, în audio-video, sunt fiert, îmi place să fiu la curent cu tot ce-i nou, în ceea ce privește calitatea. Și astea sunt scumpe, dar mă rog, nu beau, nu fumez, nu mă droghez, trebuie să cheltui, nu mă duc la păcănele, nu fac nimic!”, a mai adăugat el.

Speak a spus cum își dorește să fie nunta cu Ștefania

După multe provocări și probe care le-au întins nervii și răbdarea la maximum, totul s-a îndulcit cu cererea în căsătorie, făcută de Speak la finalul competiției televizate, unde a participat cu frumoasa sa iubită, Cristina Ștefania. 

Artistul a mărturisit la Dimineața Blană și de ce a ales să facă asta în Asia, în timpul show-ului. „Acolo a fost cel mai important test al relației noastre”, a recunoscut Speak.

Citește și: Ștefania, primele impresii după aventura asiatica: "M-am lăsat pe genunchi și am început să plâng.”

Mai în glumă, mai în serios, artistul spune că ar face nunta și acum, pe timp de carantină.

„Sincer, aș face-o acum, să scap de invitații mulți. Cavaler de onoare am”, a mai zis el în direct.

Cum o să arate nunta? Speak își imaginează chiar o nuntă cu detalii din atmosfera competiției Asia Express.

„Eu am zis să o fac cu tentă de Asia. Dacă vrei să afli ora, locația, trebuie să fii ca într-o misiune, să cauți indicii prin București”, a adăugat Speak. 

Galerie foto

Top citite
01 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
02 Selly/ Foto: Instagram
Câți angajați are Selly la compania pe care o conduce. Vloggerul a vorbit deschis despre investițiile pe care le face
03 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”
05 Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Feli Donose a luat prin surprindere pe toată lumea când a decis să ia o pauză de la cariera muzicală. Anu trecut, artista în vârstă de 37 de ani a renunțat la aparițiile publice și nu a mai lansat nicio melodie, însă acum a revenit în industrie și a explicat motivul pentru care a ales să „dispară” pentru o perioadă.

Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Inna se află în plin turneu internațional, pregătindu-se să cucerească publicul din America și Canada într-o serie de concerte programate pentru luna aceasta. Cu o carieră solidă și în străinătate, artista româncă se remarcă nu doar prin talentul său muzical, ci și prin succesul financiar, având o avere estimată la peste 23 de milioane de euro.

alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

Alexandra Stan, cunoscută pentru cariera sa muzicală care a depășit granițele României, a vorbit sincer despre experiențele sale în relațiile toxice pe care le-a avut în trecut. În timp ce viața sa profesională a fost plină de succese și realizări, viața personală a fost uneori tumultuoasă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”