Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ALEXIA - PESTE MARI

Loredana Groza, mișcări languroase în limuzină, în dresuri plasă și rochie decoltată. Diva de 52 de ani strălucește

loredana groza
Loredana Groza / Foto: Facebook

Loredana Groza nu se dezminte orice ar face. Are îndrăzneala mereu la purtător, iar imaginea de divă sexy pe care și-a creat-o i se potrivește mănușă. Serile trecute, aceasta a ajuns la un eveniment cu limuzina, însă până acolo a făcut un adevărat show.

Zâmbetele cuceritoare și mișcările languroase au fost ingredientele cu care Loredana și-a cucerit încă o dată fanii, dar și colegii de breaslă, care nu s-au abținut de la comentarii.

Citește și: Timpul stă în loc pentru ea. Loredana Groza, răvășitoare într-o rochie scurtă, la 52 de ani: ”Ai zice că ai 21 de ani!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îmbrăcată în negru complet, într-o rochie fluidă, generos decoltată în zona bustului, artista a avut libertate de mișcare chiar dacă era într-o mașină. Este adevărat că nu orice mașină, ci o limuzină la bordul căreia a fost tratată regește, cu șampanie la discreție. Pe un fundal sonor al unei melodii cântate chiar de ea, diva inamorata a făcut mișcări pline de senzualitate. Dresurile plasă și încălțămintea de scenă, cu platformă foarte înaltă și lungă pe picior au completat look-ul lui Lori. 

Citește și: Loredana Groza s-a afișat într-o rochie transparentă total. Artista și-a lăsat la vedere silueta impresionantă: „Ești unică”

Loredana, admirată de fanii strânși pe Instagram

Ca de obicei, comentariile au curs în dreptul postării, atât de la reprezentantele sexului frumos, cât și de la bărbați: "O doamnă superbă"; "Hollywood diva"; "Arăți bestial, Loredana, furori peste tot". 

Citește și: Loredana Groza, irezistibilă într-o ținută din latex la 51 de ani. Artista se mândrește cu o siluetă ca a unei puștoaice

În legătură cu operațiile estetice, cântăreața de 52 de ani a spus de fiecare dată că nu le-a avut niciodată în plan și că nu a apelat la ele. 

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

Galerie foto

Foto: Instagram, Facebook

Top citite
01 Loredana Groza
Loredana Groza, val de comentarii acide după ce s-a pozat în pantaloni super scurți: „Doamne fereşte, poza asta este prea de tot!”
02 Loredana Groza
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
03 Loredana Groza
Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 53 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”
04 Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani
05 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
loredana groza (4)
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Loredana Groza este preocupată de felul în care arată. Are grijă la ce mănâncă, face tratamente de înfrumusețare, meditează și, poate cel mai important, nu chiulește de la sala de sport.

loredana groza
Loredana Groza, greu de recunoscut într-o poză despre care fanii au zis că e făcută cu inteligență artificială. Cum a răspuns diva

Cele mai multe imagini pe care Loredana Groza le postează pe rețelele sociale nasc controverse. Solistei nu-i pasă de "furtunile" pe care le stârnește și continuă pe drumul ei. Se mândrește nu numai cu cariera de zeci de ani, dar și cu senzualitatea și puterea de seducție pe care o posedă.

Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”

Timpul pare să stea în loc pentru Loredana Groza. În vârstă de 53 de ani, cântăreața reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile făcute publice de curând.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut
E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

FILM NOW Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

DIGI WORLD Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei:
Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"
DIGI FM Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
UTV Hailey Bieber a postat noi imagini cu burtica de gravida. Vezi ce pofte are vedeta in sarcina: “Nu ma judecati”
Hailey Bieber a postat noi imagini cu burtica de gravida. Vezi ce pofte are vedeta in sarcina: “Nu ma judecati”