Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT RAY DALTON - ALL WE GOT

Loredana Groza, din nou în centrul atenției. A pozat într-o salopetă mulată și decupată și a pus imaginile pe rețelele sociale

loredana groza
Loredana Groza e în cea mai bună formă a vieții sale. / Foto: Instagram

Loredana Groza nu se dezminte! "Diva inamorata" bifează, rând pe rând, numai apariții care o plasează în centrul atenției. Recent, artista de 51 de ani a apărut îmbrăcată într-o salopetă foarte mulată, cu umerii goi și decupaje laterale de sus până jos.

loredana groza

Loredana Groza a făcut senzație cu ținuta aleasă. / Foto: Instagram

La fiecare poză pusă pe rețelele sociale, o parte dintre internauți o critică, ceilalți o laudă pentru felul în care a reușit să se mențină la vârsta ei, însă Loredana își vede în continuare de drum, decisă să atingă cea mai bună versiune a sa.

Citește șiLoredana Groza, sesiune de cardio pe tocuri și în dresuri plasă. Fanii au reacționat imediat: “Asta înseamnă atitudine”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii Loredanei s-au obișnuit cu aparițiile ei care mai de care mai provocatoare. În costum de baie, rochii decoltate sau colanți, blonda reușește să pună accent pe toate atuurile ei fizice, spre încântarea celor care o urmăresc pe rețelele sociale și care sunt astfel martori la transformarea ei continuă.

loredana groza

Loredana a îmbrăcat o salopetă mulată. / Foto: Instagram

Citește și: Ținuta îndrăzneață cu care Loredana Groza a ieșit la plimbare în Paris. Solista a făcut poze în lift pentru a-și arăta abdomenul lucrat

Loredana neagă că ar avea vreo operație estetică

Loredana Groza a susținut în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică. Ea pune totul pe seama genelor bune și a eforturilor pe care le face pentru a arăta mereu perfect.”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Citește și: Loredana Groza, într-o rochie cu decolteu amplu la o gală caritabilă. Solista a făcut show și pe scenă, și în afara ei

Galerie foto

Foto: Instagram

Top citite
01 loredana groza (5)
Siluetă de puștoaică, atitudine de femeie fatală. Loredana Groza arată mai bine ca oricând în prag de 54 de ani
02 Loredana Groza
Loredana Groza, irezistibilă într-o rochie scurtă, cu o săptămână înainte de a împlini 54 de ani. Fanii: „Cea mai frumoasă femeie!”
03 Loredana Groza
Loredana Groza, val de comentarii acide după ce s-a pozat în pantaloni super scurți: „Doamne fereşte, poza asta este prea de tot!”
04 Loredana Groza
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
05 Loredana Groza
Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 53 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe aproape patru decenii, Loredana Groza este o prezență constantă în lumea artistică românească, bucurându-se de un succes remarcabil. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu și-a încurajat fiica să urmeze aceeași cale, temându-se de greutățile și provocările pe care le implică faima și expunerea publică.

Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Loredana Groza a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 53 de ani și-a etalat din nou silueta de invidiat într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

loredana groza (4)
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Loredana Groza este preocupată de felul în care arată. Are grijă la ce mănâncă, face tratamente de înfrumusețare, meditează și, poate cel mai important, nu chiulește de la sala de sport.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Val de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă: „Nu vreau să mă fac de rușine”
Val de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă: „Nu vreau să mă fac de rușine”

Val de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă: „Nu vreau să mă fac de rușine”

FILM NOW Kate Winslet, despre filmarea faimoasei scene a sărutului cu Leonardo DiCaprio în „Titanic”: A fost un „coșmar”
Kate Winslet, despre filmarea faimoasei scene a sărutului cu Leonardo DiCaprio în „Titanic”: A fost un „coșmar”

Kate Winslet, despre filmarea faimoasei scene a sărutului cu Leonardo DiCaprio în „Titanic”: A fost un „coșmar”

DIGI WORLD Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
DIGI24 Chris Martin, Coldplay: „Am fost şocat şi trist. Ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori să huiduiţi mai tare.” Babasha a cântat din nou
Chris Martin, Coldplay: „Am fost şocat şi trist. Ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori să huiduiţi mai tare.” Babasha a cântat din nou
DIGI SPORT Imagini greu de privit publicate de ucraineni, cu 4 zile înaintea meciului cu România
Imagini greu de privit publicate de ucraineni, cu 4 zile înaintea meciului cu România
DIGI FM Adi Despot, după ce Babasha a urcat pe scenă la concertul Coldplay: ”Te...
Adi Despot, după ce Babasha a urcat pe scenă la concertul Coldplay: ”Te...
UTV (VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”
(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”