Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EMAA - IN ALTE VIETI

Loredana Groza a postat o nouă fotografie cu fiica sa, Elena. Fanii au fost de-a dreptul surprinși: „Parcă sunteți surori”

Loredana Groza și fiica ei, Elena/ Foto: Instagram
Loredana Groza și fiica ei, Elena/ Foto: Instagram

Fiica Loredanei Groza nu-și dorește să fie o persoană publică, astfel că nu apare des în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cântăreața în vârstă de 52 de ani își dorește să se mândrească cu fiica sa, acum în vârsta de 24 de ani, și postează deseori fotografii cu aceasta pe rețelele de socializare. 

Recent, artista a adăugat la colecția sa de pe Instagram încă o poză cu fiica sa, realizată în timpul vacanței lor din India. Cele două poartă costume cu specificul culturii indiene, fiind înconjurate de un peisaj inedit. Asemănarea dintre cele două este izbitoare, iar fanii nu au putut trece cu vederea peste acest aspect. 

Citește și: Loredana Groza, apariție controversată alături de fiica ei. Fanii au reacționat: ”Măcar astăzi să te fi abținut!”

„Un Mărțișor cu dragoste pentru fiecare de la depărtare! Din partea mea și a Elenei!”, a scris Loredana Groza la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Sunteți superbe”/ „Frumoase rău”/ „Parcă sunteți surori”/ „Semănați foarte multe. Se vede că e fiica ta”/ „Cele mai frumoase”, sunt doar câteva din comentariile pe care Lori și fiica sa, Elena, le-au primit la fotografia realizată împreună. 

Loredana Groza nu vrea ca fiica ei să-i calce pe urme: „Trebuie să faci sacrificii”

Loredana Groza este, cu siguranță, una dintre artistele de top ale României. Aceasta este admirată pentru voce, pentru prezența scenică, dar și pentru show-urile pline de îndrăzneală și extravaganță. Aceasta își iubește, la rândul ei, fanii și viața în lumina reflectoarelor, dar recunoaște că nu și-ar dori același parcurs pentru fata ei.

Elena, fiica Loredanei și a producătorului de film Andrei Boncea, a împlinit recent 24 de ani și, deși este deseori în compania mamei sale, nu se îndreaptă spre o carieră în lumea artistică. 

Citește și: Loredana Groza și fiica ei de 24 de ani au o relație cu adevărat specială. Sunt și bune prietene: "Elena e mai introvertită"

"Nu (nu vrea ca fiica ei să-i calce pe urme -n.r.)! Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și, dacă vrei să fii în top, trebuie să faci sacrificii. Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea. După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului, este incredibil.

Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii. Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine. Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo. M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău.

E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii. Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?", a declarat Loredana Groza, pentru Click!.

Galerie foto

Top citite
01 CRBL și elena
Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”
02 Loredana Groza
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
03 Pattie Mallette, împreună cu Justin și Hailey Bieber/ Profimedia
Cum a reacționat mama lui Justin Bieber când a aflat că va fi bunică. Pattie Mallette: „Am așteptat această zi”
04 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
05 Loredana Groza
Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 53 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL
CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de Elena, cea care i-a fost soție 16 ani, iar acum artistul a rupt tăcerea și a oferit noi declarații despre separarea de mama fiicei lui.

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe aproape patru decenii, Loredana Groza este o prezență constantă în lumea artistică românească, bucurându-se de un succes remarcabil. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu și-a încurajat fiica să urmeze aceeași cale, temându-se de greutățile și provocările pe care le implică faima și expunerea publică.

Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Feli Donose a luat prin surprindere pe toată lumea când a decis să ia o pauză de la cariera muzicală. Anu trecut, artista în vârstă de 37 de ani a renunțat la aparițiile publice și nu a mai lansat nicio melodie, însă acum a revenit în industrie și a explicat motivul pentru care a ales să „dispară” pentru o perioadă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit.
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

FILM NOW Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje
Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT FOTO Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
FOTO Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
DIGI FM Iulia Vântur spune totul despre mutarea ei radicală în...
Iulia Vântur spune totul despre mutarea ei radicală în...