Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan KENYA GRACE - STRANGERS

Știri

Jon Bon Jovi/ Profimedia

Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”

Jon Bon Jovi a trecut prin cea mai grea perioadă din viața lui în urmă cu doi ani, atunci când a fost nevoit să-și opereze corzile vocale. Știind că este o intervenție riscantă, care l-ar fi putut face să nu mai cânte niciodată, artistul a apelat la toate metodele existente pentru a se recupera fără a fi nevoie de operație, recunoscând că a ajuns chiar și la un practician de Voodoo.

taylor swift

Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"

Taylor Swift, considerată regina muzicii pop, a lansat un nou album, al unsprezecelea. "Este vorba despre dragoste şi poezie... The Tortured Poets Department a ieşit acum", a scris ea pe Instagram.

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

Jon Bon Jovi confirmă că fiica sa, Stephanie Bongiovi, se căsătorește, după ce la începutul acestui an a făcut aluzie la o posibilă nuntă, vorbind despre un cântec de pe viitorul său album.

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Anda Adam a plecat în vacanță în Dubai, dar nu mică i-a fost mirarea să fie prinsă chiar în mijlocul furtunii și a inundațiilor care au urmat după ruperea de nori. Artista a filmat negura care a întunecat orașul, străzile inundate și mașinile aflate sub apă.

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Kanye West este cercetat pentru agresiune, după ce l-ar fi atacat pe bărbatul care a agresat-o pe soția lui, Bianca Censori, pe stradă, în timpul unei ieșiri în Los Angeles. Conform publicației TMZ, rapperul a fost investigat în calitate de suspect în legătură cu incidentul care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Eddie Marsan, actorul în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că familia lui Amy Winehouse a pregătit nouă intervenții, în încercarea de a o salva pe regretata artistă care a luptat cu dependența de droguri și alcool.

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Samantha Fox, fost model, cântăreață, actriță și personalitate tv, a împlinit 58 de ani zilele trecute. Blonda care făcea furori cu formele ei voluptoase în anii '80 e încă o prezență solară și energică.

Ultimele știri

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Loredana Groza/ Foto: Instagram

Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Raluka

Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram

Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!