Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CYRIL - STUMBLININ

Surpriza pe care Angelina Jolie i-a făcut-o lui Brad Pitt de ziua lui. A fost cea mai mare dorință a actorului

84th Annual Academy Awards - Arrivals
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Brad Pitt (L) and actress Angelina Jolie arrive at the 84th Annual Academy Awards held at the Hollywood & Highland Center on February 26, 2012 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Angelina Jolie a fost de acord ca cei mici să-și petreacă ziua împreună cu tatăl lor, la casa din Los Angeles a acestuia.

''Brad și-a petrecut ziua acasă, în Hollywood....Copiii săi cei mici au venit în vizită'', a declarat un martor pentru E! News. 

Copiii s-au întors acasă, la Angelina, împreună cu bodyguard-ul familiei. 

O altă sursă declara anterior: ''Brad își va petrece ziua de naștere și ajunul Crăciunului împreună cu copiii. Au tradiții pe care le respectă, iau masa împreună și fac schimb de cadouri. Ascultă muzică și se distrează împreună''.

''Brad își dorește mereu ca astfel de momente să fie speciale pentru copii săi, este cel mai fericit când vede bucuria în ochii lor'', a explicat sursa respectivă. ''Încearcă să le ofere daruri deosebite si experiențe memorabile. Cel mai important lucru pentru el este să fie împreună cu ei, să fie o familie. Este fericit că poate petrece timp cu copiii, că vin acasă la el. Este tot ceea ce își dorește''.

Persoana care a furnizat toate aceste informații a mai afirmat că Brad i-a invitat pe toți copiii săi acasă la el, dar probabil doar cei mai mici vor merge.

Brad și Angelina au șase copii: Maddox (18 ani), Pax (16 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) si gemenii Knox și Vivienne (11 ani).

Brad Pitt are, se pare, în continuare o relație distantă cu fiul său cel mai mare, Maddox. Tânărul rămâne în continuare foarte apropiat de mama sa Angelina Jolie: "Maddox nu se consideră fiul lui Brad Pitt", a precizat o sursă pentru Us Weekly.

Relația duoului tată-fiu a rămas una rece, dupa altercația pe care au avut-o acum trei ani într-un avion privat și în urma căreia Angelina a decis să divorțeze de starul din Troia.

Brangelina a fost unul dintre cele mai invidiate cupluri de la Hollywood. Totul s-a terminat acum aproape trei ani, când Angelina a depus cererea de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile.

 

Top citite
01 Brad Pitt. Foto: Getty Images
Brad Pitt reacționează după ce Shania Twain i-a înlocuit numele cu al lui Ryan Reynolds în „That Don’t Impress Me Much”
02 "Ad Astra" Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival
Brad Pitt intră în industria muzicală. Cu ce producător renumit va face echipă
03 Brad Pitt. Foto: Getty Images
Cum a cunoscut-o Brad Pitt pe iubita sa. Starul, fascinat de frumusețea ei
04 Brad Pitt. Foto: Getty Images
Cine este frumoasa tânără cu care Brad Pitt a venit în Franța. „Se sărutau, iar actorul era foarte atent cu ea”
05 26th Annual Screen Actors Guild Awards - Red Carpet
Cine este și cum arată Renee Bargh, tânăra despre care se spune că ar fi noua iubită a lui Brad Pitt | Galerie foto
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
brad-pitt-2017
Femeia misterioasă cu care a fost pozat Brad Pitt după ce s-a zvonit că se împacă cu Jennifer Aniston

Nu puțini au fost fanii care au sperat ca Brad Pitt și fosta sa soție Jennfer Aniston să formeze din nou un cuplu, după momentele inedite pe care le-au oferit la SAG Awards. Nu s-a întâmplat, mai mult, Brad Pitt a fost fotografiat în ultima vreme alături de o altă actriță.

92nd Annual Academy Awards - Show
S-a aflat cine a fost partenera lui Brad Pitt la gala Oscar 2020. FOTO, VIDEO

Brad Pitt a venit însoțit la premiile Oscar 2020, și nu, nu este vorba de mama sa. 

56th New York Film Festival - "High Life" - Arrivals
Robert Pattinson a fost declarat cel mai chipeș bărbat în viață. Ce trăsături i-au asigurat primul loc în top

Robert Pattinson a fost declarat cel mai chipeș bărbat din lume în urma unor măsurători care se raportează la Secțiunea de Aur definită încă din timpul Greciei Antice de artiștii vremii. Actorul britanic în vârstă de 33 de ani a obținut un procent de 92,15 al perfecțiunii fizice - cel mai mare scor al topului.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil