selena-gomez-billboard

Ce veste a mai primit Selena Gomez după despărţirea de The Weeknd

Selena Gomez are un final de an agitat. Ea şi The Weeknd s-au despărţit după zece luni de relaţie. Artistul a aflat că Selena se întâlnea pe ascuns cu fostul iubit, Justin Bieber.

Totuşi, Selena a avut parte şi de veşti bune, exact în ziua când s-a aflat că ea şi The Weeknd nu mai formează un cuplu. Artista va primi din partea publicaţiei Billboard premiul  "Woman of the Year". Gala se va desfăşura pe 30 noiembrie în Ray Dolby Ballroom din Los Angeles. Printre precedentele artiste care au mai primit acest titlu se află  Lady Gaga, Taylor Swift, Pink, Katy Perry, Fergie, Beyonce, iar anul trecut, Madonna. Pentru prima dată, sosirea invitaţilor pe Covorul Roşu va fi transmisă în direct pe Twitter. 

Decizie majoră luată de The Weeknd, după ce Selena Gomez s-a văzut cu Justin Bieber

Cariera Selenei Gomez şi-a luat avânt în ultimii doi ani, timp în care a lansat mai multe hituri care au urcat în Top 10 Billboard. Este vorba de "Same Old Love", "Hands to Myself",  “We Don’t Talk Anymore", "Bad Liar",  "Fetish (featuring Gucci Mane) şi "It Ain’t Me" (feat. Kygo). În caz că nu ştiai, Selena Gomez este coproducătorul serialul de pe Netflix - 13 Reasons Why. 

MAI CITEŞTE: Selena Gomez şi Justin Bieber au ieşit împreună, în timp ce The Weeknd era plecat

Comentarii