vila-rihanna-los-angeles-header

Aşa arată vila de 7 milioane de dolari a Rihannei

Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din ultimii ani. Averea ei este estimată la 230 de milioane de dolari, aşa că nu ne mirăm dacă-şi cumpără un o casă cu 7 milioane.

Proprietatea cumpărată de Rihanna este situată în Los Angeles și are 6 camere, nouă băi și o piscină exterioară gigantică.

Este decorată în stil mediteranean, iar intrarea este privată, adică nu poţi ajunge la vilă decât dacă treci printr-un control de securitate.

La primul nivel se află bucătăria, sala de mese şi o cameră de zi. La etajul doi se află dormitorul principal, un şemineu suplimentar şi o baie cu spa. 

Nu lipsesc sala de biliard, un cinematograf complet decorat, în timp ce casa de oaspeți este în prezent configurată ca un centru de fitness.

În curtea interioară se află o piscină infinită, spa și multiple zone de relaxare, precum și priveliști ale zonei Sunset Strip.

Se pare că nu este singura proprietate din Los Angeles pe care Rihanna o deține.

Ea a cumpărat, de asemenea, un apartament cu trei dormitoare și patru băi în complexul The Century, pentru care a plătit 5,45 milioane de dolari în 2014.

Este aceeași clădire în care Matthew Perry, actorul din Friends, şi-a achiziţionat în această vară o proprietate în valoare de 13,5 milioane de dolari.

MAI CITEŞTE: Cum arată casa lui Smiley de 300.000 de euro

Comentarii