Pura-Vida-Sky-Bar-Hostel-Bucharest-84

7 chestii mișto de făcut în București în mini-vacanța de 1 iunie

Te numeri printre cei mai puțin norocoși care nu se bucură de un ditamai concediul fix în această perioadă? Stai liniștit, nu ești singurul. Și nici ultimul. Îți ținem noi companie.

Și ca să te mai scoatem puțin din tristețuri, îți oferim și o serie de idei care s-o mai îmblânzească pe iubita ta supărată sau pe iubitul care crede că ți-ai vândut sufletul job-ului :)

1. Mergeți să savurați o socată sau un ceai la una dintre grădinile boeme din București. Sunt destule, minunate, pline de verdeață și extrem de liniștite, așa că ai toate șansele să -ți încarci bateriile într-un astfel de loc și să te alegi și cu câteva poze mișto.
Idei: Grădina Verona, Shift Pub, Infinitea, Grădina Eden, Grădina OAR, Grădina Floreasca și lista poate continua.

2. Barurile pe acoperiş. Dacă vrei s-o impresionezi pe iubi, du-o într-un loc de unde puteți admira tot Bucureștiul de sus. Dacă alegi să fie și la apus, ai un punct în plus, iar dacă alegi și un loc ceva mai retras unde să vă bucurați unul de altul și să vă auziți, vei da lovitura :)
Idei: 18 Lounge, Pura Vida Sky Bar, Silk, SkyBar, Avantgarde Double Tree by Hilton,DESCHIS Gastrobar

 

sursa foto Restograf

3. La plimbare pe strada Xenofon. Stai în București și încă n-ai dat pe acolo? Hmm...mare păcat. Ia-ți prietenii, iubita/iubitul, familia, și aparatul foto și fă-i o vizită!

sursa foto

4. Ieși să iei micul dejun în oraș. Pentru că suntem convinși că, de regulă, nu faci asta, nici în oraș și nici acasă. Câteodată nici la birou. Interesează-te ce găsești în meniurile localurilor și scoate-ți iubita sâmbătă sau duminică, să mănânce o omletă adevărată! :)

 

sursa foto

5. Ieși la o cină pe întuneric. Există localuri în București care oferă și astfel de experiențe și nu ne referim la cele care rămân frecvent fără curent, așa că dacă ai chef de ceva cu adevărat inedit, go for it!

6. Înghețată fresh, la cornet. Există atât de multe gelaterii incredibil de gustoase, că ne-ar fi practic imposibil să-ți propunem una anume. Sigur, mai există și anticele aparate de înghețată stradale, de regulă prin parcuri, care-ți aduc aminte de vremurile în care erai copil. Numai vreme bună să ai!

7. Vizitează un adăpost de animale. Sunt multe, atât în București cât și prin împrejurimi, iar animăluțele de acolo sunt mai mult decât dornice de afecțiune. Nu te duce cu mâna goală, interesează-te cu ce poți să ajuți și ce anume le este necesar îngrijitorilor de acolo. Cine știe, poate te întorci acasă cu vreun suflet :)

sursa foto Adapost pentru Cai "Steaua Sperantei"

Comentarii