meghan-markle-kate-middleton

5 diferențe între Kate Middleton, Ducesa de Cambridge și Meghan Markle, viitoarea soţie a Prinţului Harry

Actriţa Meghan Markle este în centrul atenţiei, după anunțul că se va căsători cu Prinţul Harry şi că va face parte din Familia Regală.

După acest anunţ, trecutul și familia actriței au intrat brusc în atenţia presei. Comparația între actriță și Kate Middleton, ducesa de Cambridge a fost inevitabilă.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit! Casa Regală a anunțat data nunții

Tinerețea – În vreme ce Kate, care are rădăcini aristrocratice, și-a petrecut copilăria și tinerețea în Marea Britanie, Meghan a avut o copilărie foarte diferită, în California, notează The Sun.

meghan-markle-getty-images

foto Gulliver / Getty Images

Familia – Părinții lui Kate sunt oameni de afaceri căsătoriți din 1980, iar părinții actriței au divorțat de când Meghan avea șase ani.

kate-middleton-rade-getty

foto Gulliver / Getty Images

Cariera – Kate Middleton este mai degrabă o figură publică decât o femeie de carieră. Ea a absolvit Universitatea St. Andrew, în 2005, având o diplomă în istoria artei. Meghan a jonglat cu mai multe joburi în cariera sa. Înainte să fie actriță, ea a fost model și expertă în caligrafie.

kate-middleton-printul-william2-splash

foto Splash

Istoricul relațiilor. Ducesa de Cambridge nu a avut multe relații înainte de prințul William, în schimb Meghan Markle a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson. Actrița a divorțat în 2013, la doi ani de la căsătorie.

printul-harry-meghan-markle-getty

foto Gulliver / Getty Images

Prietenii din showbiz. Meghan Markle a apărut deseori cu persoane celebre, din showbiz, în public, cum ar fi Serena Williams, în vreme ce Ducesa de Cambrigde pare să prefere prietenii pe care i-a cunoscut la facultate. (sursa Digi24.ro)

MAI CITEŞTE: Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-a dus la teatru îmbrăcată ca Elsa din "Frozen"

Comentarii