inna-sosire-otopeni-noiembrie-2017

Wow! Ce ţinută a purtat Corina la petrecerea surpriză pentru Inna de la aeroportul Otopeni

Pe 30 noiembrie, Inna a avut parte de o petrecere surpriză la revenirea în ţară. S-a întâmplat chiar pe aeroportul Otopeni.

Inna a revenit astăzi în ţară după ce a fost plecată la New York şi a susţinut un concert la Sofia. Printre cei care au aşteptat-o pe Inna la aeroport au fost prieteni şi colegi de scenă. Corina a atras atenţia cu o ţinută wow. 

De altfel, Corina ne-a obişnuit cu astfel de outfit-uri, pe care le poartă la concerte, dar şi în timpul liber. Corina şi INNA sunt bune prietene, iar cele două s-au fotografiat cu noul album al INNEI, "Nirvana".

 

A post shared by Corina Bud (@corinabud) on

Pe 28 noiembrie, Inna a lansat single-ul "Nirvana", ce dă titlul noului ei album. Pentru această piesă, Inna a lucrat cu conpozitorul şi producătorul Thomas Troelsen. El a mai lucrat şi cu Antonia la melodia "Marabou", dar şi cu alţi artişti celebri precum Pitbull, Flo Rida, Justin Bieber, David Guetta, Nile Rodgers, Robin Thicke, Charlie Puth, Chris Brown, Robin Schulz, Akon, Meghan Trainor.

Noul album ''Nirvana'' care se va lansa pe 11 decembrie include single-urile ''Gimme Gimme'', ''Ruleta'' feat. Erik, dar și ''Nota de plată'' cu The Motans și ''Tu și Eu'' feat. Carla’s Dreams, ''Nirvana'', dar și piese noi ce vor fi lansate în următoarele zile pe canalul de YouTube al INNEI.

MAI CITEŞTE: Corina a plătit o avere pentru cizmele din clipul "Fernando"

Comentarii