jennifer-lopez-header

Ţinutele spectaculoase pe care le-au purtat Selena Gomez şi Jennifer Lopez la un concert caritabil

Jennifer Lopez a impresionat cu ţinutele la un eveniment caritabil, care şi-a propus să strîngă bani pentru victimele uraganului recent din Puerto Rico.

One Voice: Somos Live Concert a adunat o mulţime de vedete printre care Selena Gomez, Marc Anthony, Demi Lovato, Mary J. Blige, Gwen Stefani, Jared Leto, Vin Diesel etc. Totuşi, Jennifer Lopez a fost vedeta serii. În încercarea de a strânge cât mai mulţi bani pentru victime, ea a purtat mai multe ţinute spectaculoase.

J.Lo a venit însoţită de iubitul său, Alex Rodriguez, dar a şi cântat mai multe melodii.

Pentru fiecare moment, Jennifer Lopez a avut o altă ţinută.

Nu a fost singurul lucrur cu care Jennifer a impresionat. Ea se află într-o formă fizică de invidiat, astfel şi-a permis să poarte şi ţinute foarte mulate pe corp.

Jennifer a avut motive întemeiate să strângă bani pentru victimele uraganului recent din Puerto Rico, originile sale fiind portoricane. 

Fostul iubit al Selenei Gomez a povestit ce a trăit cu artista. "Ştiam în ce mă bag!"

La evenimentul One Voice: Somos Live Concert a mai cântat printre alţii şi Selena Gomez. Ea a ales o ţinută simplă, dar foarte elegantă. După momentul artistic, Selena a ajutat la strângerea de bani. Ea a răspune la telefoanele celor care doreau să doneze bani.

Alte artiste care au mai impresionat cu ţinutele au fost Gwen Stefani, Demi Lovato şi Mary J. Blige.

Demi Lovato

Mary J. Blige

MAI CITEŞTE: Jennifer Lopez, poziţii indecente la concertul din Las Vegas

Comentarii