the-weeknd-starboy-puma

The Weeknd va lansa colecţia de încălţăminte Starboy, în colaborare cu Puma

Ca orice artist care se respectă, The Weeknd îşi va lansa propria colecţie de încălţăminte şi îmbrăcămine. Dacă o să urmeze şi un parfum, pachetul va fi complet.

The Weekend este pe val, iar el ştie foarte bine că trebuie să profite de această perioadă. Pe lângă piesele sale care devin instant hituri, The Weekend încearcă să-şi rotunjească unele conturi. Artistul va lansa pe 24 august colecţia de sneakers, creată împreună cu celebra companie Puma.

Evident, unul din  modele se numeşte Starboy, exact ca hitul său în colaborare cu Daft Punk. Nu este singura veste bună. The Weeknd va lansa şi o colecţie de haine numită "Parallel", care va conţine geci din denim, pantaloni casual, tricouri, bluze, hanorace etc. The Weeknd a declarat că şi-ar dori ca produse din noua colecţie să fie purtate de Barack Obama şi Elon Musk, CEO Tesla.

Preţul pentru sneakersii Starboy este de 220 de dolari. The Weeknd a devenit ambasadorul creativ al celor de la Puma după ce în această poziţie au mai fost Bog Sean şi Rihanna. 

MAI CITEŞTE: Delia şi Lora şi-au cumpărat pantofii făcuţi celebri de Rihanna! Ai purta aşa ceva?

Comentarii