selena-gomez-puma-phenom-header

Selena Gomez arată senzaţional în şedinţa foto pentru Puma | VIDEO

Selena Gomez face bani mulţi şi din publicitate. Contractul de imagine cu Puma a fost extins, iar cântăreaţa deja a realizat o şedinţă foto cu noile produse.

Selena Gomez continuă să rămână în centrul atenţiei, chiar dacă de această dată nu a mai fost vorba de playback la American Music Awards sau de vreo ieşire în oraş cu Justin Bieber.

Selena Gomez, criticată dur pentru că a făcut playback la American Music Awards | VIDEO

Ea a postat pe Instagram fotografii din şedinţa foto în dreptul cărora a scris: 'Guys- I'm so excited to share my first campaign for the new @PUMA Phenom. #DoYou'

Marii producători de articole sportive au ales celebrităţi la modă pentru a promova noile colecţii. Ariana Grande şi Gigi Hadid fac reclamă la Reebok, în timp ce Adidas a optat pentru Kendall Jenner şi Kanye West.

Sumele pentru aceste contracte publicitare sunt confidenţiale, dar vedetele primesc milioane de dolari, iar Selena Gomez nu face excepţie. Printre alte celebrităţi care mai au contract cu Puma se mai află Rihanna, The Weeknd, Jay-Z şi Kylie Jenner. 

Recent, Selena Gomez a fost surprinsă la sală trăgând din greu. Mulţi au spus că vrea să arate cât mai bine pentru Justin Bieber, dar cântăreaţa se antrena pentru a arăta perfect în noua şedinţă foto.

Selena Gomez trage tare la sală pentru a arăta impecabil! Se profilează deja pătrăţele pe abdomen

Noua colecţie promovată de Selena Gomez, Phenom, a fost deja lansată, iar preţul pantofilor sport porneşte de la 90 de dolari.

 

A post shared by PUMA Women (@pumawomen) on

MAI CITEŞTE: Selena Gomez este istorie! Ea este noua iubită a lui The Weeknd

Comentarii