selena-gomez-instagram-header

Selena Gomez a lansat un nou trend sau doar a ieşit în pijamele prin oraş? Ce ţinută a purtat

Selena Gomez a fost un trendsetter în multe privinţe, dar la capitolul modă încă nu a convins. Iubita lui The Weeknd are un stil vestimentar casual elegant, dar impresionează şi cu ţinutele de seară.

Mai nou, Seelena Gomez a fost văzută în New York într-o ţinută care i-a pus pe jar pe designerii vestimentari. Mulţi au spus că ar putea crea o nouă modă, alţii că rochia arată ca o bluză de pijama ceva mai lungă. 

Mai mult, ea a asortat outfit-ul cu o pereche de sneakers albi. Este evident că Selena Gomez a atrast toată atenţia cu ţinuta ei şi este probabil ca multe persoane să-i urmeze trendul.

Fostul iubit al Selenei Gomez a povestit ce a trăit cu artista. "Ştiam în ce mă bag!"

Recent, Selena Gomez a postat pe Instagram un video emoţionant, alături de sora sa, în vârstă de 4 ani, Gracie Elliot Teefey. Seşena a declarat după aceea: "o să-i dau surorii mele  sentimentul că este puternică, îndrăzneață și frumoasă. Ea va creşte cu gândul că că vocea ei contează. Ea va înțelege importanța din spatele unui lider și îi va inspira pe alții prin adevărul ei". 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Aceste declaraţii vin în contextul scandalului sexual de la Hollywood, unde mai mulţi actori şi producători sunt acuzaţi de viol şi hărţuire sexuală. În vârful listei se afla Harvey Weinstein, producătorul acuzat de peste 30 de femei că le-a hărţuit şi le-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu el. 

MAI CITEŞTE: Scandalul sexual continuă! Fetele de la The Pussycat Dolls, abuzate de şefi din industria muzicală?

Comentarii