rihanna-header-splash

Rihanna a dat 1.300 de dolari pe nişte şosete de la Gucci! Ce le fac atât de scumpe

Rihanna şi-a făcut deja primul cadou de Crăciun. Şi-a cumpărat o pereche de şosete de la Gucci pe care a plătit 1.300 de dolari. Dacă te uiţi cu atenţie vei înţelege de ce costă atât de mult.

Sunt nişte şosete care fac parte dintr-o colecţie de lenjerie şi conţin multe bling-uri, adică pietre preţioase care-ţi iau ochii. Cum un asemenea cadou trebuie împărţit cu fanii, Rihanna a postat mai multe fotografii pe Instragram.

Nu de alta, dar Rihanna are peste 58 de milioane de followers. Postările cu această pereche de şosete au strîns milioane de like-uri.

Rihanna face binging şi a ajuns să doarmă doar 3 ore pe noapte! Serialele de care este dependentă

În spatele ei se afla o pictură cu Marilyn Monroe, un fashion icon din anii "50. Lumea s-a schimbat, moda s-a schimbat, dar stilul rămâne, dar acesta e privit diferit de fiecare dintre noi. Cert este că Rihanna îşi permite astfel de extravaganţe de a plăti 1.300 de dolari pentru această pereche de şosete, care credem că nu se spală la maşină. S-ar putea să te ia plânsul cînd vezi cum pietrele preţioase se desprind de şosetă şi se duc în canalizare. 

MAI CITEŞTE: Rihanna, de nerecunoscut! A fost surprinsă pe aeroport în trening şi papuci cu blăniţă

Comentarii